/

Tejszínhabbal, lánybúcsúra készült a Dugonics téri szív (FRISSÍTVE)

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szalonna_szerelem01_gs

Ricsi egy három méter széles szívet kapott hódolójától a Dugonics téren. Mint kiderült, a feliratot tejszínhabbal készítette egy szegedi lány, akinek hamarosan bekötik a fejét.

Portálunk munkatársa a napokban egy Ricsi feliratú szívet fedezett fel a Dugonics téren. Mint kiderült, az alkotást egy szegedi lány készítette, aki hamarosan férjhez megy majd. A lánybúcsút szervező barátnői egy emlékezetes estével szerették volna megajándékozni őt, ekkor született a téren található alkotás. “Nyugodt szívvel mondhatom, hogy nem csak Ricsinek van szerencséje a kedves arával, hanem nekünk is, hiszen könnyedén vette a szombat esti akadályokat. Az, hogy a Kárász utcai csíny után még szerenádot is adott az ifjú férjjelöltnek, már csak hab a tortán” – árulta el a lánybúcsú egyik szervezője portálunknak.

A jövendőbeli arának gratulál, sok boldogságot kíván a SZEGEDma.hu! 🙂

Korábban írtuk:

Itt a tavasz, tombol a jó idő és a szerelem! Ki-ki a maga módján fejezi ki hódolatát a másik iránt, a kevésbé kreatívak virágcsokorral és csokoládéval, a tehetősebbek vacsorával vagy kirándulással. Valaki pedig egy három méteres szívet rajzol a járdára, szerelme nevével a közepén. A képen látható üzenet várja a Ricsi nevű szerencsés srácot akkor, ha a rektori hivatal ablakából kipillant, illetve a Dugonics téren sétál. Csak el ne csússzon rajta…

Előző sztori

Vízilabda: jól indult a Szegednek, de a Honvéd parádézott a végén

Következő sztori

A szerbek egyre kevésbé “szeretik” a demokráciát