/

Vádemelési javaslat a szegedi férfi ellen, aki rosszkedvében felgyújtotta a lakását

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rádióban hallott zene miatt rossz kedve lett, ezért felgyújtotta a függönyöket a szegedi férfi januárban. A rendőrség vádemelést javasol.

Mint ismert, egy 32 férfi 2014. január 22-én édesanyja szegedi Retek utcai tízemeletes társasházi lakásában egy öngyújtóval felgyújtotta az egyik szoba függönyeit. A lángokat a helyszínre érkező tűzoltók fékezték meg. A mentők két embert a helyszínen láttak el, a gyanúsítottat és még egy lakót kórházba vittek. A helyszíni szemle adatai alapján a Szegedi Rendőrkapitányság közveszély okozása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. K. Tamást orvosi ellátását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök a kórházban, majd őrizetbe vették. Vallomása szerint azért okozott tüzet, mert egy rádióban hallott zene miatt rossz kedve lett.

A Szegedi Rendőrkapitányság az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított ellen folytatott nyomozást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

Előző sztori

Ismerőse füléből tépte ki fülbevalóját a szegedi férfi

Következő sztori

Fegyveres rablás a Sárosi utcában, félmilliós nyomravezetői díj + FOTÓK, VIDEÓ