Bulvár

Továbbra sincs meg a nagylaki átkelőnél áttörő román férfi

Továbbra sincs meg a nagylaki átkelőnél áttörő román férfi

2014. május 30., péntek
Továbbra sincs meg a nagylaki átkelőnél áttörő román férfi
korozott_ferfi_rendorseg

Továbbra is keresi a rendőrség azt a román férfit, aki szerdán késő este áttört a nagylaki határátkelőhelyen, és elsodort egy román határrendészt - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI érdeklődésére.

Szenti Szabolcs

elmondta, a 38 éves, 170 centiméter magas, fekete hajú

Filimon Gheorghita

utáni kutatást kiterjesztették az ország egész területére. A rendőrségre folyamatosan érkeznek a bejelentések, a hatóságok ellenőrzik őket. A százados felhívta a figyelmet arra, hogy a szökevény semmitől sem riad vissza, ezért kérte, hogy aki tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a rendőrséget. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy szerdán késő este a nagylaki határátkelőhelyen belépésre jelentkező román autó sofőrjéről kiderült, Svájcban elkövetett, vagyon elleni bűncselekmények miatt keresik a hatóságok. Amikor a rendőrök megpróbálták előállítani a román férfit, gázt adott, és áthajtott a határon, és elsodort egy román rendőrt, aki könnyebben megsérült. A magyar rendőrök a nagylaki határ közelében megtalálták az autót, és elfogták román állampolgárságú utasát. Az MTI információi szerint az autót a román hatóságok még csütörtökön visszaszállították Romániába. Szerda estétől Makón és a környező településeken is golyóálló mellényt viselő rendőrök keresték a szökevényt, ellenőrző, áteresztő pontokat állítottak föl, az átvizsgált járművek vezetőit pedig figyelmeztették arra, ne vegyenek föl stoppost. Az egyenruhások egy Aradi utcai panziót is átkutattak, ahol az MTI információi szerint rövidebb időt töltött a körözött férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.