Sport

Melyik kapus lesz a Tippbajnok? - 27. forduló

Melyik kapus lesz a Tippbajnok? - 27. forduló

2014. május 16., péntek
Melyik kapus lesz a Tippbajnok? - 27. forduló
DSCF7689

A Tippbajnok játékunkban a megye I. hétvégi fordulójának eredményeire a hálóőrök tippelnek. Most a SZVSE kapuvédője, Pluhár Gábor adta le tippjeit.

Tippbajnok játékunkban a 2013-2014-es sorozat tavaszi szezonjában hajrájában ezúttal a bajnokságok futballkapusai adhatják le voksaikat a megye I-es fordulókra. A verseny Mazeti termékekért folyik majd. Az első helyezett egy pár Mazeti kesztyűt és kapusmezt kap, a második egy utazótáskát vihet haza, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára “vetődő” keeper pedig egy kesztyűvel lesz gazdagabb. Szerkesztőségünk egy meglepetésajándékkal, egy különdíjjal is készül – tovább fokozva az izgalmakat –, melynek részletei csak a tippjáték végén derülnek ki. A vasutas hálóőr,

Pluhár Gábor

az első meccsen úgy érzi, hogy a Csongrád szoros meccsen szerez pontot a Csanádpalotától, a Tisza Volánnál biztosra fogadott, a Tápé otthonában pedig sima vásárhelyi sikert jósolt. Szerinte az Algyő és az FK is magabiztosan szerez 3 pontot, a csapata, a SZVSE nem hagyja győzni az UTC-t a Vasutas-stadionban, míg a Mórahalom 2-1-re diadalmaskodik Sándorfalván. Játékunkban a találkozók végkimenetelének eltalálásáért 2 pont jár. Aki emellett jól érezi meg a gólkülönbséget vagy az egyik csapat gólját, 3 ponttal lesz gazdagabb (ugyanennyi pont járt döntetlen esetén is, ha nem telitalálatról van szó). A teljes telitalálat 4 pontot ér.

Így tippelt Pluhár Gábor a 27. fordulóra:

Csongrád TSE - Csanádpalota FC

2-2

Tisza Volán SC - Szentesi Kinizsi TE

5-0

Tápé ESK - HFC

1-3

Makói FC - Kisteleki TE

4-0

Ásotthalmi TE - Algyő SK

1-4

SZVSE - UTC

1-1

FK 1899 Szeged - Nagymágocs SE

3-0

Sándorfalva SK - Mórahalom VSE

1-2

A Tippbajnok jelenlegi állása:

1. Czirják Tamás (Mórahalom) 20 pont 2. Bíró Mihály (Csongrád) 16 pont 3. Ábrahám Tamás és Urlauber István (Ásotthalom) 15 pont 4. Tombácz Róbert (UTC) 14 pont 5. Czirbus Gábor (Makó) 11 pont 5. Andrei-Grigore Potoret (Csanádpalota) 11 pont 7. Kispéter Zoltán (Tápé) 9 pont 8. Vasas Gábor (HFC) 8 pont 8. Brunczvik Dániel (FK 1899 Szeged) 8 pont 8. Szűcs Marcell (Algyő) 8 pont 11. Dongó Dénes (Tisza Volán) 7 pont

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.