Közélet

Magyar-szerb nyugdíjtanácsadó nap kedden Szegeden

Magyar-szerb nyugdíjtanácsadó nap kedden Szegeden

2014. május 19., hétfő
Magyar-szerb nyugdíjtanácsadó nap kedden Szegeden

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Szerb Társadalombiztosítási Intézet „ZAVOD ZA SOCIJALNO OSIGURANJE” a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar - Szerb Nyugdíjtanácsadó Napot tart 2014. május 20–21-én Szegeden, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság épületében (6722 Szeged, Bécsi krt. 5.).

A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és a Szerb Köztársaságban is dolgoztak, vállalkozóként illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar és szerb nyugdíjjogosultságot. A Tanácsadó napon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is. A rendezvényről további információkat +36-1-270-8108-as telefonszámon kaphat, - ahol előzetesen időpontot is foglalhat. Május 20-án, délelőtt 10 órától a helyszínen lesz és az esetleges sajtóérdeklődésre válaszol

Horváth Ferenc

, a megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.