Magyar-szerb nyugdíjtanácsadó nap kedden Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Szerb Társadalombiztosítási Intézet „ZAVOD ZA SOCIJALNO OSIGURANJE” a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar – Szerb Nyugdíjtanácsadó Napot tart 2014. május 20–21-én Szegeden, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság épületében (6722 Szeged, Bécsi krt. 5.).

A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és a Szerb Köztársaságban is dolgoztak, vállalkozóként illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar és szerb nyugdíjjogosultságot.
A Tanácsadó napon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is.

A rendezvényről további információkat +36-1-270-8108-as telefonszámon kaphat, – ahol előzetesen időpontot is foglalhat. Május 20-án, délelőtt 10 órától a helyszínen lesz és az esetleges sajtóérdeklődésre válaszol Horváth Ferenc, a megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság igazgatója.

Előző sztori

Konzuláris nap Szegeden

Következő sztori

„Jelöltháború” a hódmezővásárhelyi katonák közreműködésével + FOTÓK