Sport

Körbefutják a szegedi hidakat

Körbefutják a szegedi hidakat

2014. május 16., péntek
Körbefutják a szegedi hidakat
híd kör futás 2014 logo

Híd-kör futást szervez május 24-én, délelőtt tíz órától a Szegedi Platán SE.

A Szegedi Platán SE az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás fontosságának népszerűsítése érdekében Híd-kör futást szervez május 24-én 10 órától (gyülekező 9 órától az újszegedi Liget Belvárosi híd felőli részén) az újszegedi Liszt Ferenc Ligeti sétánytól. Az útvonal kialakításánál szempont volt a két szegedi oldalt összekötő hidak, a főutcának tekinthető Tisza folyó és a város friss levegőjét biztosító Liget és Stefánia egy egységbe történő beillesztése, valamint egy kellemes aktivitás a futás elkötelezett híveinek. Egy kör 4,35 kilométer. Az indulók 1, 2, 3, 4 és 5 kör közül választhatnak. Az első 100 jelentkezőnek a szervezők Híd-kör emblémás pólót biztosítanak. A futás tömegsportként zajlik, tehát a járdák/utak és átkelő helyek nem lesznek lezárva, a közlekedési szabályokat minden résztvevőnek saját felelősségére be kell tartani.

Útvonal:

Indulás:1. Liszt Ferenc ligeti sétány régi híd felöli része - 2. Torontál tér - 3. Közép Kikötő sor - 4. Temesvári Krt. Bertalan híd alatt - 5. Bertalan híd bal oldali járda - 6. Felső Tisza-Part járda - 7. Tisza Lajos krt. Belveder előtti járda - 8. Stefánia járda - 9. Belvárosi híd bal oldali járda - 10. Érkezés: Liszt Ferenc ligeti sétány Belvárosi híd felöli része

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.