Sport

Kézilabda: vereséggel zárt a bajnok Algyő, bronzérmesek a juniorok

Kézilabda: vereséggel zárt a bajnok Algyő, bronzérmesek a juniorok

2014. május 20., kedd
Kézilabda: vereséggel zárt a bajnok Algyő, bronzérmesek a juniorok

A már bajnok FKSE Algyő együttese egygólos vereséget szenvedett az utolsó, hazai fordulóban a Makó ellen.

Barok István

együttese már korábban, püspökladányi győzelmével megnyerte az NB II Délkeleti csoportját, kiharcolva a jogot az NB I/B-s indulásra. A Makó elleni hazai találkozóval csak a szép búcsú volt hátra, ám a hagymavárosiak szoros csatára késztették az Algyőt, a szünetben 16-16 volt az állás, a végén azonban egygólos, "ünneprontó" makói siker született. Az ificsapat ellenfelét 48-25-re verte, ezzel a fiatalok a felnőttek bajnoki címe mellé egy bronzérmet tettek le a klub asztalára.

Az ificsapat névsora:

Szélpál András, Zsadányi Sándor, Horváth Ádám, Andor Dorián, Bakai Dániel, Sárkány Attila, Pál Viktor, Csóti Dániel, Kovács Gergő, Szekeres Márk, Vas Bálint, Vastag Sámuel, Teimel Dániel, Engi Ádám, Engi Attila, Nacsa Vilmos, Téglás Krisztián, Pap Norbert, Jász Dávid Kurszán.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 22. forduló:

FKSE Algyő - Makói KC 27-28 (16-16)

Algyő, 300 néző. Vezette: Nagy, Túróczy.

FKSE-Algyő:

Szögi Cs.- Teimel 5. Major, Kocsis 1, Kiss 2, Valaczkai 3, Bolvári 6.

Csere:

Deák (kapus) Berta L., Czirják 2, Szögi Z. 5/1, Szepesi 2, Varga 1, Szélpál, Tóth, Pádár.

Edző:

Barok István.

Makói KC:

Mojsilov- Kis 2, Papp 8, Matic 3/1, Vikor 1, Zöldy 4, Morva 1.

Csere:

Patakfalvi (kapus) Vojkovics 5, Kovács, Sárosi, Tóbiás, Sóti, Kander, Veréb 4.

Edző:

Gera Norbert. Barok István:

"Úgy tűnik számunkra május 2-án Püspökladányban befejeződött a bajnokság. Hamar vettük fel a frakkot és a cilindert, az utolsó meccshez munkásruha és svájci sapka kellett volna. Gratulálok egy kori játékosom Gera Norbi csapatának! Ők nyerni akartak, mi csak szerettünk volna. Azért volt okunk örömre is, hisz a junior csapatunk a 48-25-ös sikerével felért a dobogóra és harmadik lett, mi, pedig, mint tudjuk, bajnokok vagyunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.