/

Ismerőse füléből tépte ki fülbevalóját a szegedi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság K. László ellen, aki Szeged belvárosában bántalmazta ismerősét, majd fülbevalóját kitépte és elmenekült.

Közös italozás előzte meg két férfi között a tettlegességet 2014. március 7-én Szeged belvárosában – írja a police.hu. A megalapozott gyanú szerint a 40 éves K. László egy korábbi sérelem miatt vitatkozott össze a sértettel. A veszekedést követően a gyanúsított több alkalommal bántalmazta ismerősét, majd kitépte bal fülében lévő fülbevalóját és elmenekült a helyszínről. A jelzésre kiérkező rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, melynek eredményeként másnap elfogták és előállították a terheltet a Szegedi Rendőrkapitányságra. K. Lászlót a nyomozók rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A gyanúsított ellen folytatott büntetőeljárást a Szegedi Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte a Szegedi Járási Ügyészségnek.

Előző sztori

Kétnapos használatimelegvíz-leállás lesz Szeged egyes részein

Következő sztori

Vádemelési javaslat a szegedi férfi ellen, aki rosszkedvében felgyújtotta a lakását