Közélet

Húsz kiló marihuánát szagolt ki Rex a határon

Húsz kiló marihuánát szagolt ki Rex a határon

2014. május 22., csütörtök
Húsz kiló marihuánát szagolt ki Rex a határon
kutya_kabitoszer

A pótkerék alatt kialakított rejtekhelyen, olajjal átitatott pokrócba tekerve szállították a drogot, de Rex szimata ezúttal is csalhatatlan volt.

Két albán állampolgár jelentkezett belépésre egy albán honosságú Ford Focus-szal Röszkénél május 21-én 19 óra 20 perckor. Az egyenruhásoknak a jármű átvizsgálása során feltűnt, hogy a csomagtérben friss javítási nyomok vannak, ezért alapos ellenőrzésre félreállították a kocsit. Rex, a kábítószerkereső-kutya a pótkerék alatt kialakított rejtekhelyhez vezette a rendőröket, ahol 20 csomagban, összesen 19.300 gramm marihuánát találtak. A nyomozók az autót vezető 27 éves férfit és 22 éves női utasát előállították a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás - írja a police.hu. A gyanúsítottakat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat. https://www.youtube.com/watch?v=0T6G_PROVYI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.