Bulvár

Drogdílert és -fogyasztókat fogtak Szegeden

Drogdílert és -fogyasztókat fogtak Szegeden

2014. május 2., péntek
Drogdílert és -fogyasztókat fogtak Szegeden

Összesen 223 gramm kábítószergyanús anyagmaradványt és fehér port foglaltak le a rendőrök két szegedi lakásban 2014. április 30-án.

A megalapozott gyanú szerint

H. János

rendszeresen értékesített kábítószert fogyasztók számára a Répás utcában és a Rákóczi utcában lévő ingatlanjaiban. A délutáni órákban

N. Albert

, majd később

F. Eszter

is azért kereste fel a férfit, hogy drogot vásároljanak tőle. Az „üzlet” megkötését követően a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai a főkapitányság speciális támogató egységével együttműködve elfogták a gyanúsítottakat és előállították őket a Szegedi Rendőrkapitányságra. A rendőrök a két helyszínen 223 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A nyomozók a Répás utcai lakásban tartott házkutatás során, az ott tartózkodó B. Gábornál kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, ezért őt is előállították. A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. János ellen kábítószer-kereskedelem vétsége, míg N. Albert, F. Eszter és B. Gábor ellen kábítószer birtoklása vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozók H. Jánost őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A további három gyanúsított szabadlábon védekezhet - tájékoztat a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.