Közélet

A pad léceivel kardoztak, a vádlottak padjára ülhetnek

A pad léceivel kardoztak, a vádlottak padjára ülhetnek

2014. május 13., kedd
A pad léceivel kardoztak, a vádlottak padjára ülhetnek

A vádlottak padjára ülhet a két ásotthalmi garázda, akik megrongálták az egyik helyi buszmegálló padját - írja a police.hu.

Mint ismert, január 13-án tett bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsén az ásotthalmi önkormányzat arról, hogy ismeretlenek megrongálták a település központjában lévő buszmegálló padjait, valamint összerugdosták a fehérre festett falakat. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrőrs nyomozói másnap előállítottak egy 15 és egy 17 éves ásotthalmi fiút, akik beismerték a bűncselekmény elkövetését. Azt mondták a rendőröknek, hogy 2014. január 12-én hajnali fél 2 körül távoztak egy helyi kocsmából, majd a buszmegállóban iszogattak tovább. Egyikük alatt eltört a pad. Ezután estek neki a léceknek, amiket szétrúgtak, letörtek, majd kardoztak velük. A két fiatal ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, a két gyanúsított ellen vádemelést javasol az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.