Sport

Vízilabda: egy gól is elég az egálhoz a Szegednek

Vízilabda: egy gól is elég az egálhoz a Szegednek

2014. április 22., kedd
Vízilabda: egy gól is elég az egálhoz a Szegednek
ahidszeged_vizilabda_mj-055

Szombati súlyos vereségét követően szerda este hoznia kell az Eger elleni elődöntő második felvonását a Szegednek.

Az őszi hazai, alapszakaszmeccsen elszenvedetthez hasonló vereséget mért az Eger a Diapolo-Szegedre szombat este 1-8-as győzelme alkalmával.

Vincze Balázs

együttese a nagyszünetig tartotta a lépést - ekkor 8-6 volt a bajnoki címvédőnek - azután jött az egri henger, 3-0-s harmadik negyed után elszálltak a remények, s hatgólos fiaskó lett a vége. „Ezen a meccsen is úgy ugrottak be a srácok a vízbe, hogy kevés gólt kellene kapni. A mutatott teljesítmény alapján ez nem valósult meg. Ezen kell változtatnunk, ez egy összetett probléma. A videózás alatt kiderült, hogy a mozgás, a blokkok és a megfelelő kapusteljesítmény is hiányzott védekezésben, hogy az elért célt meg tudjuk valósítani" - idézi a szegedi vezetőedzőt a hazai szövetség honlapja. Kétségtelen tény, hogy a szegedi egységből nagyon hiányzik Szivós Márton, akinek a visszatérése ebben a szezonban már biztosan nem történik meg. A gárda átszervezése csapatkapitánya hiányában részben sikerült, ám ez önmagában nem elég a sikerhez. Hazai környezetben ugyanakkor van esélye a Szegednek, főleg fantasztikus szurkolótábora előtt. Szerda este 18.30-tól minden kiderül az újszegedi sportuszodában, ahol egy gól is elég a győzelemhez, ezzel együtt az egyenlítéshez az elődöntős párbajban.

A találkozót a SZEGEDma.hu élőben közvetíti!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.