Szórakozás

Tavaszi zsongás a REÖK-ben + VIDEÓ

Tavaszi zsongás a REÖK-ben + VIDEÓ

2014. április 11., péntek
Tavaszi zsongás a REÖK-ben + VIDEÓ
reokzsongas

Fotográfiai nappal és festészeti finissage-zsal várja szombaton látogatóit a REÖK. Dusha Béla fotóművész egész napos programmal készül a fényképezés szerelmeseinek. Árnyas Koppány festőművész kollégáival az elmúlt hét munkafolyamatát összegzi a nyitott műteremben.

Tavaszköszöntő Fotográfiai napot tart

Dusha Béla

fotóművész szombaton a REÖK-ben. 11 órától, „Fotózás az ezredfordulón: A popkultúra fotótermékeitől a művészi alkotásig” címmel izgalmas előadáson vehetnek részt az érdeklődők. Napközben a Zöld Szalonban kialakított fotóműteremben illetve a palota több helyszínén is fényképezkedhetnek, illetve kipróbálhatják saját tehetségüket, szakmai titkokat és tanácsokat leshetnek el a látogatók. A nap végén két meglepetéssel is készül a művész úr és tanítványai: 16 órakor csoportképet készítenek a résztvevőkről, 17 órakor pedig ajándékot sorsolnak ki.

Árnyas Koppány

festőművész nyitott műtermében egy hete indult el az a workshop, melyen vendégalkotók, a Random csoport és a Hermész Szegedi Alkotók Köre vesznek részt. Most szombaton, 17 órától finissage keretében foglalják össze a művészek a záruló workshop eredményeit. http://www.youtube.com/watch?v=iJS63aRJJ2M

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.