Lóvá tett lovagokkal ünneplik Shakespeare születésnapját az IH-ban

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

lovatettlovagok_shakespeare_arttour007

Április 16-án sikerrel zajlott le az ART-TOUR Kortárs Összművészeti Egyesület Lóvátett Lovagok című produkciójának bemutatója.

Az előadás után a közönség hosszú percekig tartó vastapssal jutalmazta a darab szereplőit, és annak készítőit. Ennek hatására, és a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel máris itt a második előadás, mely a darab szerzőjének, William Shakespeare születésének 450. évfordulójára, április 23-ára esik. Az előadás ebből az apróból rendhagyó módon veszi majd kezdetét, tisztelegve a drámairodalom legnagyobbjának tiszteletére.

“Jó érzés megélni a sikert, és még jobb lehetőséget kapni az újabb bizonyításra. Az, hogy ennek a napja pont Shakespeare születésének 450. évfordulójára esik, már csak külön öröm és külön felelősség, mert emellett nem mehetünk el szó nélkül. Ezért a 23-ai előadás kezdése előtt, szeretnénk megemlékezni és tisztelegni a drámairodalom egyik, ha nem a legnagyobb személye előtt” – árulta el a rendező, Bartók Gergely.

lovatettlovagok_shakespeare_arttour006

A főbb szerepekben továbbra is Tichy-Rács Ádámot, Kun Áront, Hadadi Máriát, Nógrádi Claudiát, Lipták Lászlót és Varga Norbertet láthatja a nagyérdemű.

A következő előadást április 23-án 20 órától rendezik az IH Rendezvényközpontban. Jegyek kaphatóak az előadás helyszínén valamint a Belvárosi Moziban. A jegyek elővételben a diákoknak 900, a felnőtteknek 1200, az előadás előtt váltva a diákoknak 1200, a felnőtteknek 1500 forintba kerülnek.

Előző sztori

Gáncs Péter: a meglepetések ünnepén a feltámadásra emlékeznek a hívek

Default thumbnail
Következő sztori

Bravúros magyar és szegedi szereplés a korosztályos fallabda Eb-n

Legutóbbi hasonló cikkek