Sport

Kézilabda: három pontra a bajnoki címtől az FKSE Algyő

Kézilabda: három pontra a bajnoki címtől az FKSE Algyő

2014. április 15., kedd
Kézilabda: három pontra a bajnoki címtől az FKSE Algyő

Tizenhat gólos győzelmet aratott a sereghajtó törökszentmiklósi csapat otthonában az FKSE Aélgyő gárdája, amely nagy lépést tett a bajnoki cím felé.

Barok István

gárdája gyorsan eldöntötte a találkozót, már a szünetben 11 gólos volt a listavezető előnye Törökszentmiklóson, a sereghajtó otthonában. Az algyőiek közül csaknem mindenki betalált a házigazdák kapujába, s végül lehengerlő győzelmet aratott a bajnokjelölt gárda 36-20 arányban. Mivel a közvetlen rivális Félegyháza gólzáporos mérkőzésen Újkígyóson hagyott egy pontot, így három fordulóval a vége előtt az algyőieknek már csak három pontra van szükségük, hogy bebiztosítsák végső diadalukat idei nagy menetelésük végén.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 21. forduló:

CLAAS-Törökszentmiklósi KE II. - FKSE Algyő 20-36 (8-19)

Törökszentmiklós, 100 néző. Vezette: Kovács, Major.

FKSE Algyő:

Deák - Béleczki 2, Major 5, Varga 3, Szepesi 4, Valaczkai 2, Bolvári 4.

Csere:

Gera (kapus), Berta L., Kiss 2, Kocsis 1, Berta T. 3, Szögi Z. 4, Czirják 1, Zombori 3, Zsadányi 2.

Edző:

Barok István. Barok István:

"Ebben a csarnokban, szemben a Székácséval, működött az eredményjelző, s az azon látottak csak az első tíz percben nem tetszettek. Mindenki játszott, igaz néha elég pontatlanul, de talán egy tizenhat gólos idegenbeli győzelmet nem kell megmagyarázni. Az újkígyósiak segítsége révén a hátralevő három meccsből három pontot kell begyűjteni a bajnoki címért!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.