Kézilabda: három pontra a bajnoki címtől az FKSE Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tizenhat gólos győzelmet aratott a sereghajtó törökszentmiklósi csapat otthonában az FKSE Aélgyő gárdája, amely nagy lépést tett a bajnoki cím felé.

Barok István gárdája gyorsan eldöntötte a találkozót, már a szünetben 11 gólos volt a listavezető előnye Törökszentmiklóson, a sereghajtó otthonában. Az algyőiek közül csaknem mindenki betalált a házigazdák kapujába, s végül lehengerlő győzelmet aratott a bajnokjelölt gárda 36-20 arányban. Mivel a közvetlen rivális Félegyháza gólzáporos mérkőzésen Újkígyóson hagyott egy pontot, így három fordulóval a vége előtt az algyőieknek már csak három pontra van szükségük, hogy bebiztosítsák végső diadalukat idei nagy menetelésük végén.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 21. forduló:

CLAAS-Törökszentmiklósi KE II. – FKSE Algyő 20-36 (8-19)
Törökszentmiklós, 100 néző. Vezette: Kovács, Major.
FKSE Algyő: Deák – Béleczki 2, Major 5, Varga 3, Szepesi 4, Valaczkai 2, Bolvári 4. Csere: Gera (kapus), Berta L., Kiss 2, Kocsis 1, Berta T. 3, Szögi Z. 4, Czirják 1, Zombori 3, Zsadányi 2. Edző: Barok István.

Barok István: “Ebben a csarnokban, szemben a Székácséval, működött az eredményjelző, s az azon látottak csak az első tíz percben nem tetszettek. Mindenki játszott, igaz néha elég pontatlanul, de talán egy tizenhat gólos idegenbeli győzelmet nem kell megmagyarázni. Az újkígyósiak segítsége révén a hátralevő három meccsből három pontot kell begyűjteni a bajnoki címért!”

Előző sztori

Kerékpárok gazdáit keresik a makói rendőrök

Következő sztori

Keddi programajánló: Kaukázus, Rítus és Super 8mm