Novemberi Szerencsenapok Extra

Kézilabda: Hajdúnánáson gálázott az SZKKSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szkkse_hajdunanas15_gs

Magabiztos játékkal aratott győzelmet Hajdúnánáson az SZKKSE-Chance-Exicom, már bajnok csapata.

Lelkes szurkolótábor kísérte el a szegedieket Hajdúnánásra és adta meg az alaphangot a mérkőzésre a lányoknak. Bajnokhoz méltóan kezdtek a Marosán-tanítványok, a félidő közepén már négygólos előnyük volt (4-8). A félidő második felében felváltva estek a gólok, így a különbség is állandósult, nem tudtak felzárkózni a hazaiak. A csapatok 13-9-es vendégvezetéssel mentek pihenőre. A második félidőben fokozatosan növelték az előnyt a szegediek, akik közül sokan kitűnő teljesítményt mutattak, a sérülése után visszatérő Lehmann-Dobó Andrea is bombaformában, gólerősen játszott. A második félidő közepén már 10 gól volt a két csapat között a különbség (14-24). Ekkor Marosán György edző az eddig kevesebbet játszóknak is bizalmat szavazott és folyamatosan cserélve mindenkinek játéklehetőséget adott. A padról játéktérre lépők is meghálálták a bizalmat, hiszen maximális akarással, jó hőfokon kézilabdázva játszottak, így mindenki kiemelkedőt nyújtott a mérkőzésen. A mérkőzés végén a csapat megköszönte a szurkolóknak a kitartó buzdítást, így elmondhatjuk, hogy alakul a B-közép is a csapatnál.

A dorozsmai csapat 10 pont előnnyel vezeti a tabellát a 2. helyezett orosházi csapat előtt 4 fordulóval a bajnokság vége előtt. A következő hétvégén húsvét miatt szünetel a bajnokság, legközelebb április 26-án a 4. helyezett (korábban Kispest és a Szent István SE Építők csapata ellen is diadalmaskodó) Inárcs-Örkény KC csapata látogat a dorozsmai csarnokba, így biztosan jó mérkőzést láthatnak a kilátogatók.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 22. forduló:

Hajdúnánás Termál SC – Szeged-KKSE-Chance-Exicom 23-32 (9-13)
Hajdúnánás, 200 néző. Vezette: Búza Bence, Pinizsi Tamás.
SZKKSE: DOBÓ M. – Tóth O. 2, SELMECI 4, LEHMANN-DOBÓ A. 4, KARSAI 7/1, ARON 5, Zsilák 2. Csere: KOVÁCS G. (kapus) VÉR, Dávid, ZSIBRITA 1, Manga 1, HÓDI 1, Huszka 2, Grandjean 3, Khouiled. Edző: Marosán György.
A Hajdúnánás Termál SC legeredményesebb játékosa: Takács A-Martinek E. 5-5 gól
Hétméteres: 4/3, ill. 3/1.
Kiállítás: -, ill. 4 perc.

Marosán György: „Élvezettel és szenvedéllyel kézilabdázva arattunk magabiztos győzelmet egy fantasztikusan szegedi szurkoló tábor előtt Hajdúnánáson!”

Junior mérkőzés:
Hajdúnánási Termál SC-Szeged KKSE-Chance-Exicom 28-23 (15-9)
Hajdúnánás, 100 néző. Vezette: Nyéki László, Szilágyi József
SZKKSE: Porobic (kapus), Reigl 2, ARACSI 7/2, Zsikó 4, Dankó 3, Simon 1, Kovács B.
Csere: Fodor (kapus), Kecskés 1/1, Kováts D., Nagy V. 1, Vér V. 4. Edző: Marosán György.
A Hajdúnánás Termál SC legeredményesebb játékosa: Kovács K. 6
Hétméteres: 2/1, ill. 5/3.
Kiállítás: 6 perc, ill. 6 perc.

Default thumbnail
Előző sztori

Több az egészséges étel az óvodai közétkeztetésben

Default thumbnail
Következő sztori

Körözöttet állítottak elő a szegedi rendőrök

Legutóbbi hasonló cikkek