Kézilabda: a Füchse Berlinnel elődöntőzik a Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_sporting_mj-27

Sorsoltak Berlinben: a házigazda Füchse Berlinnel kell megmérkőznie az EHF Kupa döntőjéért a Pick Szegednek. A Veszprém a BL-ben a Kielt kapta.

Kedd délelőtt a híres berlini tévétorony, Európa 4. legmagasabb épülete adott otthont a férfi kézilabda EHF Kupa és a Bajnokok Ligája négyes döntője sorsolásának – mindkét sorozatban magyar érdekeltséggel. A vasárnap a portugál Sporting ellenében történelmi sikert aratva továbbjutó Pick Szeged a román Constanta, a francia Montpellier és a rendező német Füchse Berlin társaságában várta a május 17-18-án Berlinben rendezendő négyes döntő sorsolását. A BL-ben az ugyancsak történelmi sikert elérő MKB-MVM Veszprém a spanyol Barcelona, a német Flensburg és a THW Kiel valamelyikét kaphatta ellenfélül a május 31-én és június 1-jén rendezendő kölni final fourra.

A Pick Szeged a sorsoláson a Füchse Berlint, azaz a házigazdákat kapta ellenfélül, míg a másik ágon Constanta – Montpellier összecsapást rendeznek május 17-én Berlinben. A szegedieké lesz aznap az első elődöntő. A BL kölni sorsolásán a Veszprém a THW Kiellel került párba, míg a másik ágon Barcelona – Flensburg összecsapást rendeznek május 31-én Kölnben.

Az EHF Kupa négyes döntője:

Május 17., elődöntők
Füchse Berlin – Pick Szeged
HCM Constanta – Montpellier HB

Május 18.:
A 3. helyért
Döntő

A Bajnokok Ligája négyes döntője:

Május 31., elődöntők:
MKB-MVM Veszprém – THW Kiel
Barcelona – Flensburg-Handewitt

Június 1.:
A 3. helyért
Döntő

Előző sztori

Atlétika: Montenegróban edzőtáboroznak a titánok

Default thumbnail
Következő sztori

Majális a Szegedi Nemzeti Színházban

Legutóbbi hasonló cikkek