Sport

Kézilabda: a Füchse Berlinnel elődöntőzik a Pick Szeged

Kézilabda: a Füchse Berlinnel elődöntőzik a Pick Szeged

2014. április 29., kedd
Kézilabda: a Füchse Berlinnel elődöntőzik a Pick Szeged
pick_sporting_mj-27

Sorsoltak Berlinben: a házigazda Füchse Berlinnel kell megmérkőznie az EHF Kupa döntőjéért a Pick Szegednek. A Veszprém a BL-ben a Kielt kapta.

Kedd délelőtt a híres berlini tévétorony, Európa 4. legmagasabb épülete adott otthont a férfi kézilabda EHF Kupa és a Bajnokok Ligája négyes döntője sorsolásának - mindkét sorozatban magyar érdekeltséggel. A vasárnap a portugál Sporting ellenében történelmi sikert aratva továbbjutó Pick Szeged a román Constanta, a francia Montpellier és a rendező német Füchse Berlin társaságában várta a május 17-18-án Berlinben rendezendő négyes döntő sorsolását. A BL-ben az ugyancsak történelmi sikert elérő MKB-MVM Veszprém a spanyol Barcelona, a német Flensburg és a THW Kiel valamelyikét kaphatta ellenfélül a május 31-én és június 1-jén rendezendő kölni final fourra. A Pick Szeged a sorsoláson a Füchse Berlint, azaz a házigazdákat kapta ellenfélül, míg a másik ágon Constanta - Montpellier összecsapást rendeznek május 17-én Berlinben. A szegedieké lesz aznap az első elődöntő. A BL kölni sorsolásán a Veszprém a THW Kiellel került párba, míg a másik ágon Barcelona - Flensburg összecsapást rendeznek május 31-én Kölnben.

Az EHF Kupa négyes döntője:

Május 17., elődöntők

Füchse Berlin - Pick Szeged HCM Constanta - Montpellier HB

Május 18.:

A 3. helyért Döntő

A Bajnokok Ligája négyes döntője:

Május 31., elődöntők:

MKB-MVM Veszprém - THW Kiel Barcelona - Flensburg-Handewitt

Június 1.:

A 3. helyért Döntő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.