Közélet

Az év első jégesője lecsapott Szegedre + FOTÓK

Az év első jégesője lecsapott Szegedre + FOTÓK

2014. április 10., csütörtök
Az év első jégesője lecsapott Szegedre + FOTÓK
jeg01

Borongós, záporos csütörtök délután egy kis jég is hullott Szegedre - igaz olyan apró szemű, hogy az eső kíséretében alig tűnt fel. Olvasó-tudósítónk azért megörökítette, köszönjük a képeket!

Ugyan a cserepek kopogása azonnal az utcára csalt minket, kézzelfogható nyomát már szinte alig sikerült lencsevégre kapnunk 2014 első szegedi jégesőjének. Csütörtök délutántól borongósra váltott az idő, nem sokkal fél öt előtt pedig a zápor mellett bors és helyenként borsó nagyságú jégdarabok is szitálni kezdtek a belvárosban. Körülbelül negyed óra után a vihar elcsendesedett, komolyabb károkat a "szelíd" jégeső valószínűleg nem okozott. Az

Országos Meteorológiai Szolgálat

előrejelzése nem jósol túl derűs időt a hétvégére. Észak-északnyugati szél kíséretében viharfelhők sorakozhatnak fel Szeged felett, az átlaghőmérséklet 15-18 fok között alakul majd, napközben többször számíthatunk majd csapadékra is. Olvasó-tudósítónk néhány fotót is küldött a vihar csendesedését követően, ez úton is köszönjük! Ha önnél nagyobb jégdarabok hullottak, esetleg van néhány szép fotója 2014 első szegedi jégesőjéről, küldje el szerkesztőségünknek a szegedma@gmail.com címre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.