Bulvár

Autónak hajtott a vonat a Budapest-Szeged vasútvonalon, helyreállt a közlekedés (FRISSÍTVE)

Autónak hajtott a vonat a Budapest-Szeged vasútvonalon, helyreállt a közlekedés (FRISSÍTVE)

2014. április 8., kedd
Autónak hajtott a vonat a Budapest-Szeged vasútvonalon, helyreállt a közlekedés (FRISSÍTVE)

Ismét a Budapest-Szeged vasútvonal teljes hosszán közlekednek a vonatok - közölte a Mávinform kedd reggel az MTI-vel.

Közleményükben felidézték: korábban Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között egy jól működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban egy személygépkocsi a sínekre hajtott és összeütközött a Szegedre tartó személyvonattal. A MÁV információi szerint a balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés és a hatósági intézkedések ideje alatt Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között nem közlekedhettek a vonatok. Késések is voltak. Néhány vonat helyett az utasokat vonatpótló autóbuszok szállították. A baleset körülményeit a Rendőrség és a MÁV szakemberei vizsgálják. Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között befejezték a helyszínelést, így 7 óra 10 perctől a vasútvonal teljes hosszában közlekednek a vonatok - írta a Mávinform.

Korábban írtuk:

Késések várhatók a Budapest-Szeged vasútvonalon, mert kedd reggel egy személygépkocsi a sínekre hajtott és összeütközött a Szegedre tartó személyvonattal Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között - közölte a Mávinform az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a baleset egy jól működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban történt. A rendőrség közlése szerint a balesetben az autó vezetője könyebben sérült. Az eset körülményeit a Rendőrség és a MÁV szakemberei vizsgálják. A helyszínelés és a hatósági intézkedések ideje alatt Kiskunfélegyháza és Petőfiszállás között nem közlekedhetnek a vonatok. A MÁV-Start várhatóan vonatpótló autóbuszokat rendel az utasok elszállítására - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.