Közélet

Vasúti baleset Szentesnél - Hajnalra helyreállt a közlekedés

Vasúti baleset Szentesnél - Hajnalra helyreállt a közlekedés

2014. március 4., kedd
Vasúti baleset Szentesnél - Hajnalra helyreállt a közlekedés

A Szolnok-Szentes-Hódmezővásárhely vasútvonalon kedd hajnalra helyreállt a vasúti közlekedés, a vasútvonal teljes hosszán ismét személyvonatok járnak, a menetrend szerint - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a vasúttársaság és a katasztrófavédelem munkatársai a Szegvár-Szentes közötti balesetben kisiklott motorvonatot hétfő este tíz órakor visszaemelték a vágányra, majd a szentesi állomásra vitték, így azóta ismét használható a vasútvonal ezen szakasza is. A fénysorompó, amelyet a kamion kidöntött, még nem működik, ezért a gépjárművezetőktől fokozott óvatosságot kérnek. Hétfő délután fél egykor Szegvár és Szentes között motorvonat és kamion ütközött össze egy jól működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban. A balesetben tizenhárman sérültek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.