/

Tavaszt köszöntöttek a Széchenyi téren a Bonifert-iskola növendékei + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tavaszi_flash_mob08_gsEgy vidám, tavaszköszöntő flash mobot tartottak a Széchenyi téren a Kelemen László Színitanoda növendékei és a Bonifert Domonkos Általános Iskola alsósai. A Telin TV új kezdeményezése, hogy Szeged legszebb pontjait verssel és zenével töltsék meg!

A Széchenyi tér virágba borult liliomfáinak árnyékában egy vidám flash mobbal köszöntötték a tavaszt csütörtök délután. Áprily Lajos Március című versét Botka Dóra és Simony Attila, a Kelemen László Színitanoda két hallgatója szavalta el Petró Tamás gitáros zenei kísérete mellett, majd a produkcióba a Bonifert Domonkos Általános Iskola kórusa is becsatlakozott – ők a Tavaszi szél című dalt énekelték el. Az arra járók telefonjukat előkapva fotózták és videózták a performance-ot, mellyel a gyerekek a tavasz és a jó idő eljöttét ünnepelték.

Előadásukat a Telin Televízió kamerái is megörökítették, mellyel egy új kezdeményezést kívánnak életre hívni: “Zers” című műsoruk Szeged legszebb pontjaiba egy-egy megzenésített verset és dalocskát juttatna el, melyben a Bonifert-suli alsósai és a színitanoda iskolásai lesznek majd a segítségükre. Szegedi zenészeket is bevonnának a produkcióba, hogy felhívják a figyelmet az erős muzikális és művészeti vénával bíró város tehetségeire.

A kedves műsort hamarosan a Telin Televízió nézői is megtekinthetik!

no images were found

Előző sztori

Virágzik a tavasz Mórahalmon

Következő sztori

Az online függőség személyiségtorzuláshoz vezethet