Közélet

Tavaszt köszöntöttek a Széchenyi téren a Bonifert-iskola növendékei + FOTÓK

Tavaszt köszöntöttek a Széchenyi téren a Bonifert-iskola növendékei + FOTÓK

2014. március 20., csütörtök
Tavaszt köszöntöttek a Széchenyi téren a Bonifert-iskola növendékei + FOTÓK
tavaszi_flash_mob08_gs

Egy vidám, tavaszköszöntő flash mobot tartottak a Széchenyi téren a Kelemen László Színitanoda növendékei és a Bonifert Domonkos Általános Iskola alsósai. A Telin TV új kezdeményezése, hogy Szeged legszebb pontjait verssel és zenével töltsék meg!

A Széchenyi tér virágba borult liliomfáinak árnyékában egy vidám flash mobbal köszöntötték a tavaszt csütörtök délután.

Áprily Lajos

Március című versét

Botka Dóra

és

Simony Attila

, a Kelemen László Színitanoda két hallgatója szavalta el

Petró Tamás

gitáros zenei kísérete mellett, majd a produkcióba a Bonifert Domonkos Általános Iskola kórusa is becsatlakozott - ők a Tavaszi szél című dalt énekelték el. Az arra járók telefonjukat előkapva fotózták és videózták a performance-ot, mellyel a gyerekek a tavasz és a jó idő eljöttét ünnepelték. Előadásukat a Telin Televízió kamerái is megörökítették, mellyel egy új kezdeményezést kívánnak életre hívni: "Zers" című műsoruk Szeged legszebb pontjaiba egy-egy megzenésített verset és dalocskát juttatna el, melyben a Bonifert-suli alsósai és a színitanoda iskolásai lesznek majd a segítségükre. Szegedi zenészeket is bevonnának a produkcióba, hogy felhívják a figyelmet az erős muzikális és művészeti vénával bíró város tehetségeire.

A kedves műsort hamarosan a Telin Televízió nézői is megtekinthetik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.