Elmondom

SZerinTEd? – Vincze László válaszol

SZerinTEd? – Vincze László válaszol

2014. március 4., kedd
SZerinTEd? – Vincze László válaszol
1_2_gs

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Milyennek kell lennie egy modern nőnek?

Nőnap közeledtével a szebbik nemről kérdezzük a héten a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit.

Mária Terézia

és

Jeanne d'Arc

mellet az első női programozót,

Ada Byront

emelte ki a történelem híres nőalakjai közül rovatunk mai szereplője,

Vincze László

. Ékes példái a felsorolt nevek arra, hogy a nőkre "gyengébbik nemként" tekinteni badarság, de megállja a helyét az a mondás is, hogy a sikeres férfiak mögött minden esetben ők állnak. Bőven lenne mit tanulni a férfiaknak tőlük - tette hozzá a hallgató.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Vincze László a Szegedi Tudományegyetemen tanul Gazdaságinformatikusként, másodéves hallgató.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- newik: My Love - Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie: This is what it feels like - Avicii: Wake me up - Avicii vs Nicky Romero: I Could Be The One - Bermuda: London

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.