SZerinTEd? – Brandl Gergely válaszol

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

3_2_gsHa szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Milyennek kell lennie egy modern nőnek?

Történészként Mária Teréziát emelné ki a híres nők sorából rovatunk mai szereplője, Brandl Gergely, reformtörekvései és Magyarországhoz való viszonyulása miatt, az oktatás melletti és a boszorkányüldözés elleni kiállásáért.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Gergő szerint nem nőies férfiakról vagy férfias nőkről, hanem egyéniségekről kell beszélni a modern korban. Minden ember, és így minden nő is egy külön egyéniség, így saját személyisége adja nőiségének mivoltját a hallgató szerint. Az anyaság, a gyengédség és a szépség egy-egy aspektusát adják a női létnek, emellett a család legerősebb összetartó eleme is ő, ahogy évszázadokkal ezelőtt is az volt, és vélhetően ezután is az lesz majd.

Gergő a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának történelem szakos hallgatója.

Zenelista:

– Jimmy Eat World: The Middle
– The White Stripes: Seven Nation Army
– Ray Charles: Hit The Road Jack
– Belga: Nemzeti hip-hop
– Brains: Blazing

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Előző sztori

A Klik keresi a megoldást a béren kívüli juttatások kifizetésére

Következő sztori

Vállalati önkéntesség a Talentum Alapítvánnyal karöltve + FOTÓK