Bulvár

Szentesi vonatbaleset: a letalpalók akadtak fel

Szentesi vonatbaleset: a letalpalók akadtak fel

2014. március 4., kedd
Szentesi vonatbaleset: a letalpalók akadtak fel
vonatbaleset_szentes02

A helyszíni szemle adatai alapján közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a szentesi vonatbaleset ügyében - írja a police.hu.

Március 3-án 12 óra 26 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Szentesen az Ipartelepi úton egy személyvonat és egy kamion

összeütközött

. A helyszíni szemle adatai alapján egy szemes kukoricát szállító járműszerelvény a Téglagyári úti vasúti átjárón akart áthaladni a fénysorompó villogó fehér jelzésénél, amikor a félpótkocsi úgynevezett letalpalói a vasúti átjáróban felakadtak. A sofőr elmondása szerint percekig próbálkozott az átjáróból tovább haladni. Eközben érkezett egy motorvonat, amelynek vezetője az akadályt észlelve vészfékezett, de az ütközést elkerülni már nem tudta. A mentőszolgálat munkatársai 13 embert vittek kórházba a helyszínről. Az egészségügyi intézményektől a vizsgálatok befejezését követően kapott tájékoztatás szerint a balesetben 4-en súlyosan, 9-en könnyebben sérültek meg. A Szentesi Rendőrkapitányság a helyszíni szemle adatai alapján tömegszerencsétlenséget okozó közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének gyanúja miatt folytatja a nyomozást az ügyben szakértők bevonásával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.