/

Szegedi orvos is szerepel az Astellas-díj legjobbjai között

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

astellasdij_orvosHajrájába ért az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat, amelynek Top 5-ös listáján egy szegedi orvos, Simonka Zsolt is szerepel. Március 16-ig várják a voksokat!

Az Astellas-díj azokat illeti, akik kiemelkedő emberi és szakmai teljesítményükkel kivívják a páciensek és kollégáik elismerését. A jelöltek viszont nem csak egyszeri, katartikus pillanatok miatt érdemelhetik ki a nívós elismerést, hanem a betegekhez való folyamatos odafordulással, empátiájukkal és hivatásszeretetükkel tűnhetnek ki a többiek közül. A háziorvosok, kórházi orvosok vagy egyéb intézményben tevékenykedő gyógyítók a páciensektől kaphattak jelölést, akikre vasárnap estig várják a szavazatokat.

A közönségszavazáson idén is kizárólag a zsűri által döntőbe juttatott történetek vehetnek részt, szavazatokat változatlanul a döntőbe került teljes mezőnyre lehetséges leadni március 16-án este 22 óráig. A Csongrád megyei jelöltek teljes mezőnye itt olvasható!

Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázat internetes szavazásának pillanatnyi állását a nyilvánosság idén is a már megszokott TOP-listákon keresztül követheti nyomon. A közönségszavazás eddigi időszaka alatt összesen 9469 érvényes szavazat érkezett.

Október óta több szegedi orvos is felkerült az Astellas-esélyesek közé, a legjobb öt között Simonka Zsolt, az SZTE Sebészeti Klinika tanársegéde is szerepel – valószínűleg közöttük dől majd el a díj sorsa, de a sorrend vasárnapig még megváltozhat. Nem késő szavazni, támogassuk a szegedi gyógyítókat!

További részletek az Astellas weboldalán.

Előző sztori

Nőnapot tartottak a mórahalmi mozgáskorlátozottak

Következő sztori

Több mint 24 milliárd forintból újult meg 725 művelődési ház