Rácz Tibor: A Jobbik törvényt hozna a miniszerelnök-jelölti vitáról

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

racz_tibor_gsEgyedül a Jobbik folytat programközpontú kampányt – jelentette ki Rácz Tibor. Az országgyűlési képviselőjelölt szükségesnek tartja a miniszerelnök-jelölti televíziós vitát, és Szegeden is nyitottak minden programokat ütköztető fórumra.

A Fidesz és az MSZP egyaránt a másik párttal riogatja a szavazókat, nem a programjukat ismertetik a kampány során – közölte Rácz Tibor sajtótájékoztatóján. Csongrád megye 1-es számú választókerületének jobbikos jelöltje hozzátette, egyedüli pártként a Jobbik folytat pozitív kampányt, melynek középpontjában elképzeléseik állnak.

Emlékeztetett, Vona Gábor pártelnök nyílt levélben is invitálta Orbán Viktort, a Fidesz elnökét nyílt televíziós vitára, hogy a kamerák előtt ütköztessék programjukat, érveiket. Rácz Tibor nem tud olyan országról térségünkben, ahol nincs miniszterelnök-jelölti vita, a Jobbik törvénybe is foglalná ezt, így a választópolgárok is jobban megismerhetnék a jelölteket.

Arra a kérdésünkre, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét, Mesterházy Attilát invitálnák-e televíziós vitára, Rácz közölte, mivel nem lehet eldönteni, hogy ki is az ellenzék valódi vezetője, hiszen az MSZP elnöke hetekig bujkált a nyilvánosság elől, és Gyurcsány Ferenc DK-elnök szerepelt, ezért a Jobbik egy Orbán-Vona vitát támogat.

A jobbikos képviselőjelölt hozzátette, amennyiben lesz Szegeden televíziós vita, azon részt fognak venni.

Előző sztori

Lázár: szükség van a vidéki kis és közepes kórházakra

Következő sztori

Női futball: nem borította a papírformát a SZAK Csepelen + FOTÓK