Közélet

MÉH-telepen értékesítették a lopott fémet

MÉH-telepen értékesítették a lopott fémet

2014. március 5., szerda
MÉH-telepen értékesítették a lopott fémet

Vádemelést javasol a Makói Rendőrkapitányság két helyi férfi ellen, akik fémlemezeket és vashulladékot tulajdonítottak el egy telephelyről a Maros-parti városban.

A megalapozott gyanú szerint

Sz. Gábor

és

D. Tibor

2013. április 19-e és május 13-a közötti időben több alkalommal behatoltak egy zárt udvarra, ahonnan összesen 144 kilogramm súlyú fémlemezt és 450 kilogrammnyi vasanyagot tulajdonítottak el. A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapították a tolvajok személyazonosságát, akik ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsítottak kihallgatásukon elmondták, hogy a lopott holmit a MÉH telepen értékesítették. Kiderült, hogy D. Tibor a leadott fémről készült vételi jegyet meghamisította, ezért a nyomozók őt közokirat-hamisítás bűntettének elkövetésével is gyanúsítják - írja a police.hu. A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.