Bulvár

Lezárult az újévi szentesi lövöldöző garázda elleni nyomozás

Lezárult az újévi szentesi lövöldöző garázda elleni nyomozás

2014. március 19., szerda
Lezárult az újévi szentesi lövöldöző garázda elleni nyomozás

Nem engedte be volt élettársa, ezért rálőtt az asszony lakására egy férfi Szentesen Újév napján. Most zárult le a nyomozás.

Volt élettársa lövéseket adott le lakásának ajtajára, ezzel hívta a rendőrséget a sértett 2014. január 1-én Szentesről. A helyszínre érkező járőröknek az asszony elmondta, hogy a 62 éves férfi nem tudja megemészteni a szakításukat, ezért rendszeresen zaklatja. Szilveszterkor gázspray-vel befújt a postaláda nyílásán, aznap pedig kétszer is rálőtt az ajtóra. A Szentesi Rendőrkapitányság járőrei a közelben elfogták

B. Jánost

, akitől lefoglaltak egy gáz-riasztó pisztolyt, melyből pontosan két lőszer hiányzott. A férfi kihallgatásán azzal védekezett, hogy tanyán él, ezért a kóbor kutyák elleni védekezésként hordja magánál a fegyvert. A lövéseket tagadta. Elmondása szerint csak boldog új évet akart kívánni volt párjának, aki nem engedte be. A rendőrség a 62 éves férfi ellen folytatott nyomozást befejezte. Az iratokat garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte - olvasható a rendőrség honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.