/

Lezárult az újévi szentesi lövöldöző garázda elleni nyomozás

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem engedte be volt élettársa, ezért rálőtt az asszony lakására egy férfi Szentesen Újév napján. Most zárult le a nyomozás.

Volt élettársa lövéseket adott le lakásának ajtajára, ezzel hívta a rendőrséget a sértett 2014. január 1-én Szentesről. A helyszínre érkező járőröknek az asszony elmondta, hogy a 62 éves férfi nem tudja megemészteni a szakításukat, ezért rendszeresen zaklatja. Szilveszterkor gázspray-vel befújt a postaláda nyílásán, aznap pedig kétszer is rálőtt az ajtóra.

A Szentesi Rendőrkapitányság járőrei a közelben elfogták B. Jánost, akitől lefoglaltak egy gáz-riasztó pisztolyt, melyből pontosan két lőszer hiányzott. A férfi kihallgatásán azzal védekezett, hogy tanyán él, ezért a kóbor kutyák elleni védekezésként hordja magánál a fegyvert. A lövéseket tagadta. Elmondása szerint csak boldog új évet akart kívánni volt párjának, aki nem engedte be.

A rendőrség a 62 éves férfi ellen folytatott nyomozást befejezte. Az iratokat garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte – olvasható a rendőrség honlapján.

Előző sztori

Kézilabda: Karsai Robertának soha nem elég a kézilabdából

Következő sztori

Vak kutyus mentésében segédkezett a SZEGEDma + FOTÓK