Sport

Labdarúgás: nem volt akadály a Volán-gőzösnek a Csongrád

Labdarúgás: nem volt akadály a Volán-gőzösnek a Csongrád

2014. március 16., vasárnap
Labdarúgás: nem volt akadály a Volán-gőzösnek a Csongrád
volan_csongrad_06_il

Négy gól centerezésből, egy tizenegyesből - a kék-feketék győzelme az első félidőtől biztos volt Csongrádon.

A listavezető érkezett a Csongrád otthonába, ahol a cél a biztos bennmaradás, a meccs úgy alakult, ahogy az várható volt: Volán-fölény, csongrádi küzdés. Az első félidőben jól tartotta magát a hazai gárda, második félidőre kissé elfáradtak Bíróék, egyre sűrűsödtek a vendégrohamok, a végeredmény pedig hűen tükrözte a 90 percet. Az első félidőben szinte ugyan úgy született meg a Volán két találata: a jobb szélről érkezett a beadás, amit középen a kapuba passzoltak, előbb

Beretka

, majd

Ondrejó

. A második félidőben Ondrejó ment el a jobb oldalon, és

Faragó

passzolt az üres kapuba közelről. Faragó később ismételt, ezúttal egy balról érkező zsugát továbbított a hálóba.

Bertókot

vágták fel a 75. perc környékén, és

Lévai

büntetőből szépített. A vége előtt Ondrejó buktatásáért járt a tizenegyes,

Szabó Dávid

pedig nem hibázott. A Volán magabiztosan, végig vezetve húzta be a három pontot, és őrzi első helyét a megye I. tabelláján.

A megyei I. osztály 18. fordulójában:

Csongrád TSE – Tisza Volán SC Szeged 1-5 (0-2). Vezette: Szöllősi Ferenc (Török, Samu)

Csongrád:

Bíró – Keller, Lévai, Bodor, Zsigó (Bánfi 60'), Bertók, Budai, Ormándi (Kiss 75'), Sándor (Kádár 87'), Somodi (Mészáros 60'), Nagy. Vezetőedző: Dósa Rácz Pál.

Tisza Volán:

Dongó – Kormányos (Buzási 75'), Vida, Szabó A., Grünvald, Dargó (Mucsi 60'), Ondrejó, Puskás (Kulacsik 75'), Ngalle (Szilágyi 65'), Beretka, Faragó (Szabó D. 55'). Vezetőedző: Tóth Ákos.

Gól:

Lévai (76' - 11-esből), illetve Berteka (9'), Ondrejó (31'), Faragó (49', 53'), Szabó D.(84' - 11-esből) Dósa Rácz Pál:

"Egyértelműen kidomborodott a két csapat közti különbség, az eredmény dacára egy dologgal vagyok csak elégedetlen, hogy túlságosan tiszteltük az ellenfelet. Annak kiváltképp örülünk, hogy egy újabb ifjúsági játékos debütált csapatunkban Mészáros Máté személyében. Nem okoztunk csalódást, ha gyengébb ellenfelek ellen is tudunk majd hasonlóan játszani, akkor elérjük a biztos bennmaradást."

Tóth Ákos:

"Először játszottunk igazán jól előkészített füves pályán idén, ez meg is látszott a fiúk motiváltságán. Az eredmény mutatja a játék képét, ennek ellenére a Csongrád nagyobb játékerőt képvisel, mint tavaly."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.