Sport

Labdarúgás: mesterhármassal búcsúzott Gahwagi Nebil

Labdarúgás: mesterhármassal búcsúzott Gahwagi Nebil

2014. március 25., kedd
Labdarúgás: mesterhármassal búcsúzott Gahwagi Nebil
gahwaginebil_hfc_morahalom_mj

Angliai munkavállalása miatt távozik a Mórahalom csapatától Gahwagi Nebil, aki vasárnap mesterhármassal köszönt el klubjától és a Csongrád megyei bajnokságtól.

Vasárnap parádézott a Mórahalom Kisteleken: Magyar Györgyék 7-1-re verték a hazaiakat. A találkozó első negyedórájának végére már három góllal vezettek a vendégek, ebből a 2. és a 3. találat

Gahwagi Nebil

nevéhez fűződik, aki aztán a második félidőben triplázott, csapata 5. gólját szerezve az összesen hétből. "Mint mindig, most is a győzelemért léptünk pályára, magam is szerettem volna szépen lezárni mórahalmi időszakomat, szerencsére ez jól is sikerült. Gyorsan szereztük a gólokat, hamar eldöntöttük a találkozó kimenetelét, nem volt kérdéses a győzelem" - tekintett vissza a mérkőzésre a 24 esztendős labdarúgó, aki szerint csapata kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a bajnokságban. "A Tisza Volán SC mellett még a mi szereplésünkre lehet ezt mondani. Szurkolok a fiúknak, hogy jól végezzenek, s hogy akár az első helyre is odaérjenek!" - tette hozzá.

gahwaginebil_hfc_morahalom02_mj

Nem véletlen a többes szám első személy helyetti többes szám harmadik személyű fogalmazás: Gahwagi Nebil hétvégi mesterhármasa azért is különleges, mert ez volt utolsó mérkőzése a homokhátiak soraiban - legalábbis egyelőre. A népszerű Nebil ugyanis angliai munkavállalása miatt valóban elhagyja a csapatot, a SZEGEDma.hu is épp csomagolás közben érte utol a játékost, aki párját,

Szandrát

- a Tisza Volános

Vida Gergely

nővérét - követi a brit fővárosba. "Nehéz döntés volt, de a jobb munkavállalási és kereseti lehetőségek miatt végül úgy határoztunk, hogy nem ő költözik haza, hanem én költözöm ki hozzá. A héten még itthon vagyok, szombaton indulok, a héten már a csomagolásé, és az utolsó ügyintézéseké a főszerep" - közölte portálunkkal. A labdarúgástól azonban nehéz elszakadni, pláne egy magyarnak, a futball őshazájában, az Aranycsapat több mint 60 évvel ezelőtti, világrengető sikerének földjén. "Szóba került már, hogy kint is fociznék, van rá lehetőség, de konkrétumról még nem esett szó" - tudtuk meg. A focista megjegyezte, tervei szerint ellátogat pár labdarúgó-mérkőzésre a szigetországban, ahol a közelmúltban az angol-dán barátságos mérkőzést is végigszurkolta. "Fantasztikus hangulata volt a Wembley-ben a mérkőzéseknek, hihetetlen élmény volt testközelből megtapasztalni, hogy mennyire szeretik az angolok a focit. Egyébként Manchester United-drukker vagyok, és nagyon szeretnék szurkolni nekik az Old Traffordon, de igazából akármilyen meccsek szóba jöhetnek: a Fulhamtől a Chelsea-n, vagy épp az Arsenalon át a Tottenhamig bármilyen csapat meccsére örömmel kimegyek, ha lesz rá lehetőségem. Azt hiszem ezek semmihez sem hasonlítható élmények egy magyar labdarúgónak" - közölte Gahwagi Nebil, aki ígérte, hazalátogat majd a későbbiekben, s az sem kizárt, hogy - a munkától függően - az április 26-i, Tisza Volán elleni rangadóra még visszatér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.