Kézilabda: Békéscsabán verte az Orosházát az Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Félidei magabiztos vezetése után a folytatásban kiengedett, de így is öt góllal diadalmaskodott az Orosháza vendégeként az FKSE-Algyő csapata.

Már az első félidő végére hétgólos előnyre tett szert Barok István csapata az Orosháza elleni mérkőzésen, s a második játékrészben könnyedén vette a meccset a gárda, minek folytán a Békés megyeiek elkezdtek felkapaszkodni. Szerencsére időben feleszméltek Teimelék, s végül ötgólos győzelmet arattak a szívós ellenféllel szemben. Az FKSE-Algyő továbbra is három pont előnnyel vezeti a harmadosztályú bajnokság regionális csoportját.

Férfi kézilabda NB II Délkeleti csoport 14. forduló:

Orosháza FKSE II – FKSE Algyő 26-31 (10-17)
Békéscsaba, 200 néző, vezette: Kiss, Kuklis.
FKSE-Algyő: Gera – Teimel 3, Major 5, Kocsis 3/2, Kiss, Valaczkai 5, Bolvári 3. Csere: Deák (kapus), Béleczki 3, Varga 3, Berta T. 1, Szepesi 1, Szögi Z. 3, Berta L, Kupcsik, Szélpál 1. Edző: Barok István.
Hétméteres: 4/3, ill. 4/2.
Kiállítás: 4 perc, ill. 6 perc.

Barok István: “A félidőben elhittük, hogy a bab is hús, és majdnem ráfáztunk. De nem csak akkor az én csapatom, ha jól játszik. Már csak hét lépésre vagyunk a célunktól.”

Előző sztori

Orbán: a hátrányos helyzetű térségekben is van élet

Következő sztori

Kedvezményes hétvége március idusán a Móra-múzeumban