Kerékpárra pattan Bátyai és Tanács

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tanács_Eszter_hétvégi_körút_biciklitúra_plakátA kampány hajrájában Némethné Bátyai Edina és Tanács Eszter is kerékpárra száll a hétvégén, hogy Szegeden és a környékén élőkkel ismertessék pártjuk programját.

Némethné Bátyai Edina, a MSZP-Együtt-PM-DK-MLP szövetség jelöltje március 29-én, szombaton, aktivisták és szimpatizánsok kíséretében kerékpárral körbejárja választókörzetét, a Csongrád 2. választókerület szegedi belterületét. A körútra indulókat a Dóm térre várják Fél tíztől, innen tíz órától indulnak el. A kerékpáros menet a választókerület több pontján is megáll, ahol az állampolgároknak lehetőségük lesz, hogy a képviselőjelölttel beszélgessenek, kérdéseket tegyenek fel vagy véleményt nyilvánítsanak.

A tervezett megállók:
Alsóvároson a Spar áruház és a Mátyás-tér,
Klebersberg-telepen a Harangláb,
a Napfénypark,
a vadaspark,
a Kálvária sgt. és végül a
Dugonics tér, a túra végállomása.

Tanács Eszter házhoz megy

Az LMP országgyűlési képviselőjelöltje, Tanács Eszter is „házhoz megy” a hétvégén. Szombaton három helyszínen – Kübekházán, Deszken és Szőregen – fordulhatnak hozzá kérdésekkel az érdeklődők, Vasárnap pedig az újszegedi Ligetből indul kerékpártúrára.

Szombat – kitelepülések
Kübekháza, Fő tér, 8.30-9.30 óra
Deszk, a zöldéges előtt, 10-11 óra
Szőreg, Coop, 11.30-12.30

Vasárnap – biciklitúra több állomással, az LMP választási programjának ismertetésével
Indulás: Újszegedi Liget, 9 óra

Útvonal
1. Szőreg, Coop, 9.30-10.00 óra
2. Újszentiván, Felszabadulás utca, 10.30-11.00 óra
3. Tiszasziget, Fő tér, 11.30-12.00 óra
4. Mélypont Emlékhely, 12.30 óra (itt frissítővel és szendviccsel várjuk a résztvevőket, majd a töltésen visszabiciklizünk Szegedre)

Előző sztori

Vona Gábor Szegeden tart lakossági fórumot

Következő sztori

Kétmilliárdos sportfejlesztés Hódmezővásárhelyen

Legutóbbi hasonló cikkek