Közélet

Kerékpárra pattan Bátyai és Tanács

Kerékpárra pattan Bátyai és Tanács

2014. március 28., péntek
Kerékpárra pattan Bátyai és Tanács
Tanács_Eszter_hétvégi_körút_biciklitúra_plakát

A kampány hajrájában Némethné Bátyai Edina és Tanács Eszter is kerékpárra száll a hétvégén, hogy Szegeden és a környékén élőkkel ismertessék pártjuk programját.

Némethné Bátyai Edina

, a MSZP-Együtt-PM-DK-MLP szövetség jelöltje március 29-én, szombaton, aktivisták és szimpatizánsok kíséretében kerékpárral körbejárja választókörzetét, a Csongrád 2. választókerület szegedi belterületét. A körútra indulókat a Dóm térre várják Fél tíztől, innen tíz órától indulnak el. A kerékpáros menet a választókerület több pontján is megáll, ahol az állampolgároknak lehetőségük lesz, hogy a képviselőjelölttel beszélgessenek, kérdéseket tegyenek fel vagy véleményt nyilvánítsanak.

A tervezett megállók:

Alsóvároson a Spar áruház és a Mátyás-tér, Klebersberg-telepen a Harangláb, a Napfénypark, a vadaspark, a Kálvária sgt. és végül a Dugonics tér, a túra végállomása.

Tanács Eszter házhoz megy

Az LMP országgyűlési képviselőjelöltje,

Tanács Eszter

is „házhoz megy” a hétvégén. Szombaton három helyszínen - Kübekházán, Deszken és Szőregen - fordulhatnak hozzá kérdésekkel az érdeklődők, Vasárnap pedig az újszegedi Ligetből indul kerékpártúrára.

Szombat – kitelepülések

Kübekháza, Fő tér, 8.30-9.30 óra Deszk, a zöldéges előtt, 10-11 óra Szőreg, Coop, 11.30-12.30

Vasárnap – biciklitúra több állomással, az LMP választási programjának ismertetésével

Indulás: Újszegedi Liget, 9 óra

Útvonal

1. Szőreg, Coop, 9.30-10.00 óra 2. Újszentiván, Felszabadulás utca, 10.30-11.00 óra 3. Tiszasziget, Fő tér, 11.30-12.00 óra 4. Mélypont Emlékhely, 12.30 óra (itt frissítővel és szendviccsel várjuk a résztvevőket, majd a töltésen visszabiciklizünk Szegedre)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.