Bulvár

Előzetesben a csongrádi csalók

Előzetesben a csongrádi csalók

2014. március 13., csütörtök
Előzetesben a csongrádi csalók
csongradcsalo2_0

A Szegedi Törvényszék tájékoztatása szerint előzetes letartóztatást rendeltek el a csongrádi csalók ellen, akik külföldi munkavállalás ígéretável csaltak ki komoly összegeket a sértettektől.

Amint azt szerdán megírtuk

, egy csongrádi férfi tett feljelentést a helyi rendőrkapitányságon azzal, hogy egy internetes hirdetésre jelentkezett. A Péterként bemutatkozó férfi ausztriai csomagoló munkát ajánlott. A sértett dolgozni akart, ezért befizette a költségekre és szállásra kért 108 ezer forintot. Elutazott Bugyi községbe szerződést kötni. Ott jött rá, hogy átverés az egész. A pénzt akkor már nem tudta visszahívni, addigra azt készpénzben felvették. A Csongrádi Rendőrkapitányság 2014. március 10-én elfogta a 33 éves

L. Attilát

, majd másnap a 32 éves

J. Vilmost

, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A nyomozás eddig 24 csongrádi és környékbeli sértettet derített fel. A két budapesti lakos körülbelül 2,5 millió forint kárt okozott. A csongrádi nyomozók mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették szerdán és csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, amelyet a Szegedi Törvényszék csütörtökön el is rendelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.