Vélemény

Egy kis "happyzés" Szegeden + VIDEÓ

Egy kis "happyzés" Szegeden + VIDEÓ

2014. március 25., kedd
Egy kis "happyzés" Szegeden + VIDEÓ
tavaszi_flash_mob21_gs

Alulírott kezdeményezzük a tavasz maradéktalan kiélvezését, a gőz kieresztését, a zene felhangosítását, a tánc vissza nem tartását. Tessék egy picikét boldognak lenni!

Annyi mindenről szó esett már Vélemény rovatunkban politikai bokszmeccsektől gazdasági elemzéseken át az ukrán válság várható következményéig. Pedig nekünk az a véleményünk, hogy nem csak ebből áll az élet. Van, hogy az embernek egy kicsit ki kell kapcsolnia a televíziót, lecsukni a laptopot, töltőn hagyni az okostelefont - helyette kimenni a napfényben fürdőző Napfényváros gyönyörű pontjainak egyikéhez, szippantani egy nagyot a tavaszból, és kifújni a sok feszültséget, amelyet olyan szorgosan gyűjtögetünk nap mint nap. Néha mindenkire ráfér egy kis "happyzés". Irány a város, érezzük egy kicsit jól magunkat, legalább annyira, mint a videón szereplők. Ne csak a

dékán lánya rázza

! :) https://www.youtube.com/watch?v=xpL92WDPxhs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.