Egy kis “happyzés” Szegeden + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tavaszi_flash_mob21_gsAlulírott kezdeményezzük a tavasz maradéktalan kiélvezését, a gőz kieresztését, a zene felhangosítását, a tánc vissza nem tartását. Tessék egy picikét boldognak lenni!

Annyi mindenről szó esett már Vélemény rovatunkban politikai bokszmeccsektől gazdasági elemzéseken át az ukrán válság várható következményéig. Pedig nekünk az a véleményünk, hogy nem csak ebből áll az élet. Van, hogy az embernek egy kicsit ki kell kapcsolnia a televíziót, lecsukni a laptopot, töltőn hagyni az okostelefont – helyette kimenni a napfényben fürdőző Napfényváros gyönyörű pontjainak egyikéhez, szippantani egy nagyot a tavaszból, és kifújni a sok feszültséget, amelyet olyan szorgosan gyűjtögetünk nap mint nap.

Néha mindenkire ráfér egy kis “happyzés”. Irány a város, érezzük egy kicsit jól magunkat, legalább annyira, mint a videón szereplők. Ne csak a dékán lánya rázza! 🙂

Előző sztori

Selfie-nagyhatalommá válhat szerdán Szeged!

Következő sztori

Mobiltelefonokat és csizmát loptak Szegeden