Bulvár

Édesanyját rabolta ki egy szegedi férfi

Édesanyját rabolta ki egy szegedi férfi

2014. március 2., vasárnap
Édesanyját rabolta ki egy szegedi férfi

Pénzt követelt tőle, bántalmazta, majd fülbevalóját is kitépte a Vedres utcai lakásban élő nőnek a saját gyermeke - írja a police.hu.

Egy helyi nő tett feljelentést 2014. március 1-én az esti órákban a Szegedi Rendőrkapitányságon. Az asszony elmondta a nyomozóknak, hogy gyermeke a délutáni órákban a Vedres utcai lakásában pénzt követelt tőle, de ő ezt megtagadta, ezért a fiú több alkalommal megütötte és nem engedte kijönni a szobából. Mikor sikerült távoznia, a fiú utána ment és a lépcsőházban kitépte a füléből a fülbevalóját. Kiderült, hogy a férfi korábban is bántalmazta édesanyját illetve többször életveszélyesen meg is fenyegette, ha pénzre volt szüksége. A járőrök

T. Balázs Krisztiánt

lakhelyén elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Ellene rablás bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, továbbá zaklatás vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók a 24 éves gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.