Sport

Vízilabda: Isztambulban edzett a KSI ellen a Szeged VE

Vízilabda: Isztambulban edzett a KSI ellen a Szeged VE

2014. február 21., péntek
Vízilabda: Isztambulban edzett a KSI ellen a Szeged VE
szegedve_debrecen_mj-30

A hét elején Törökországban edzőtáborozott, szombaton pedig idegenben, a KSI vendégeként szerepel a Szeged VE vízilabdacsapata.

Vincze Balázs

együttese az elmúlt három hétben pihenőn volt: január 31-én legyőzték nagy csatában a Debrecent, majd a válogatott Világliga-mérkőzése miatt volt bajnoki szünet. Időközben szomorú esemény is történt, a csapat névadó szponzora kiszállt a támogatói körből. A csapat a héten így is eleget tett a Galatasaray meghívásának, s hétfőtől csütörtökig a török fővárosban edzőtáborozva készült a tavasz további bajnoki meccseire. Hogy a törökországi túra mennyire tudta feledtetni a játékosokkal a csapat körüli bizonytalanságot, rövidesen kiderül, hiszen szombat délelőtt a KSI ellenfeleként szállnak vízbe. Ősszel sima 17-4-es szegedi siker született az újszegedi sportuszodában, azóta a Központi Sportiskolások a Szentest és a szintén újonc Yblt tudták csak legyőzni - e két csapatot meg is előzik a tabellán. Nagy meglepetésre a szombat 11 órakor kezdődő fővárosi matinén sem lehet számítani: a Tisza-partiaknak kötelező a győzelem az alapszakasz 3. helyéért a Honvéddal vívott versenyfutásban. Február 27-én, csütörtökön délután 17.15-től a gárda ismét népszerűsíti az újszegedi ligetben a testmozgást és az egészséges életmódot az immár hagyományossá váló "Fuss egy kört" programjával, amelyhez több ismert szegedi sportoló is csatlakozott már, így az olimpikon súlyemelő Nagy Péter, a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosarasai, a Szeged KE női kosarasai, vagy éppen a Szgeedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata, de jelezte csatlakozási szándékát a Pick Szeged utánpótlása, a Szegedi Boksz Club, a Haász Szegedi Úszóegylet, és a Muréna Búvárklub. A politikusok is megmozdulnak:

Bohács Zsolt

, a Parlament Sportbizottságának elnöke, fideszes városatya, és

B. Nagy László

fideszes országgyűlési képviselő, megyei kormánymegbízott is fut egy kört a szegedi pólósokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.