Sport

Vízilabda: győzni mennek a fővárosba a szegedi lányok

Vízilabda: győzni mennek a fővárosba a szegedi lányok

2014. február 28., péntek
Vízilabda: győzni mennek a fővárosba a szegedi lányok
universitas_eger16_gs

Az UVSE ellen játssza soron következő bajnokiját szombat délelőtt a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapata. Cél a győzelem!

Két hete vette át a szegedi női vízilabdacsapat irányítását

Major Levente

, aki egyből a mélyvízben találta magát, hiszen előbb a Szentes vendégeként, majd legutóbb az Eger vendéglátójaként kellett tanítványainak helytállniuk. Dalmády Szandráék ezt becsülettel meg is tették, a sokkal esélyesebb ellenfeleket nagy csatára késztették, mind a Kurca-partiaktól, mind a hevesiektől 3-3 góllal kaptak ki, ráadásul utóbbi ellen remek, harcos játékot mutattak. "Az UVSE-hez győzni megyünk!" - jelentette ki magabiztosan a fiatal szegedi edző a szerda esti, a bajnoki címvédő elleni csata után. Nagy csata várható ezúttal is, annyi bizonyos, hiszen a tabellán jelenleg 4. újpestiek az őszi szegedi mérkőzésen 13-12-re győzték le kiélezett mérkőzésen az akkor még

Lakó Gábor

vezette Tisza-partiakat. Érdekesség, hogy az UVSE gárdája is ugyancsak 3-3 találattal maradt alul a szentesiek és az egriek elleni meccsein, ahogyan Árkosy Lilláék is, ugyanakkor az Angyalföldi Sportiskolát és a Honvédot nagyon (21-8 és 26-4), a BVSC-t nagyon szűken verték (7-6), legutóbb pedig a Dunaújvárossal szemben maradtak alul a papírformának megfelelően (17-9). A találkozót szombat délelőtt 11 órától rendezik a margitszigeti Hajós Alfréd uszoda 33 méteres medencéjében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.