Vízilabda: győzni mennek a fővárosba a szegedi lányok

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

universitas_eger16_gsAz UVSE ellen játssza soron következő bajnokiját szombat délelőtt a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapata. Cél a győzelem!

Két hete vette át a szegedi női vízilabdacsapat irányítását Major Levente, aki egyből a mélyvízben találta magát, hiszen előbb a Szentes vendégeként, majd legutóbb az Eger vendéglátójaként kellett tanítványainak helytállniuk. Dalmády Szandráék ezt becsülettel meg is tették, a sokkal esélyesebb ellenfeleket nagy csatára késztették, mind a Kurca-partiaktól, mind a hevesiektől 3-3 góllal kaptak ki, ráadásul utóbbi ellen remek, harcos játékot mutattak.

“Az UVSE-hez győzni megyünk!” – jelentette ki magabiztosan a fiatal szegedi edző a szerda esti, a bajnoki címvédő elleni csata után. Nagy csata várható ezúttal is, annyi bizonyos, hiszen a tabellán jelenleg 4. újpestiek az őszi szegedi mérkőzésen 13-12-re győzték le kiélezett mérkőzésen az akkor még Lakó Gábor vezette Tisza-partiakat. Érdekesség, hogy az UVSE gárdája is ugyancsak 3-3 találattal maradt alul a szentesiek és az egriek elleni meccsein, ahogyan Árkosy Lilláék is, ugyanakkor az Angyalföldi Sportiskolát és a Honvédot nagyon (21-8 és 26-4), a BVSC-t nagyon szűken verték (7-6), legutóbb pedig a Dunaújvárossal szemben maradtak alul a papírformának megfelelően (17-9).

A találkozót szombat délelőtt 11 órától rendezik a margitszigeti Hajós Alfréd uszoda 33 méteres medencéjében.

Default thumbnail
Előző sztori

Egymilliárdos hulladékgazdálkodási program indul Hódmezővásárhelyen

Default thumbnail
Következő sztori

Szenvedélybetegeknek is segít az SZTE életvezetési tanácsadója

Legutóbbi hasonló cikkek