Bulvár

Valljon szerelmet a Telin Tv-ben!

Valljon szerelmet a Telin Tv-ben!

2014. február 4., kedd
Valljon szerelmet a Telin Tv-ben!
telin_tv_vallj_szerelmet01

Ha szétkiabálná, hogy Ő az igazi, vagy egy bravúros planking mutatvánnyal bizonyítaná kedvesének - nem csak hasizma de - szerelme erejét is, a Telin TV és a SZEGEDma.hu jóvoltából most megteheti!

Ülve, állva, dalolva, kiabálva, suttogva, viccesen, romantikusan. Minél bevállalósabb, annál jobb, ráadásul garantáltan nincs ennél személyesebb és különlegesebb Valentin-napi ajándék. Akár egy tévéstúdiójából, akár a Szegedi Nemzeti Színház díszpáholyából szeretné tudatni kedvesével, hogy Ő az igazi, ragadja meg az Telin TV és a SZEGEDma.hu különleges lehetőségét! A vakmerő szerelmes lovagok és lovaginák jelentkezését a

valentinnaptelin@gmail.com

e-mail címre várják telefonos elérhetőségükkel feltüntetve, illetve a 06-30-692-9258 számon minden hétköznap 11 órától 16 óráig egészen február 10-ig. Siessen, mert az egy perces rapid szerelmi vallomásra legfeljebb 20 fő jelentkezhet, s kerülhet adásba február 14-én!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.