Elmondom

SZerinTEd? – Jernei Gabriella válaszol

SZerinTEd? – Jernei Gabriella válaszol

2014. február 12., szerda
SZerinTEd? – Jernei Gabriella válaszol
SZS20140212_joarcok_007

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Igazságosnak tartod az új, tömegközlekedésre jogosító egyetemi bérletrendszert?

Mai bemutatkozónk

Jernei Gabriella

, aki a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karon tanul angol-spanyol szakos tanárnak. A fiatal szegedi lány nem tartja igazságosnak, hogy nem minden államilag támogatott hallgató juthatott hozzá a fél évre szóló ingyenes bérlethez, holott a tanulmányi átlaguk miatt a legjobbak közé tartoznak.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Gabriellának is meggyűlt a baja a bérletigényléshez szükséges papírok kitöltésével. A szociális helyzetfelmérő lappal - ami alapján jogosulttá válhatnak a hallgatók az ingyen bérletre - voltak problémái. Tapasztalatai szerint nem elég egyértelmű, mikor milyen dokumentumokat kell csatolni a kérvény mellé, ezért gyakran látogatta a Tanulmányi Osztály ügyintézőit.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Beyoncé - Shakira - Enrique Iglesias - Bruno Mars - James Blunt

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.