Elmondom

SZerinTEd? – Imre Nóra válaszol

SZerinTEd? – Imre Nóra válaszol

2014. február 26., szerda
SZerinTEd? – Imre Nóra válaszol
SZS20140225_joarcok_007

Ha szeretnél egy héten át ingyen kajálni, és örülnél, hogy a rádióban a te kedvenc dalaid szólnak, akkor válaszolj a SZerinTEd? rovatunkban az SZTE hallgatóinak feltett körkérdésünkre! Sorozatunk minden szereplőjének leadják öt kedvenc zenéjét az All In Party Rádióban, illetve havonta egy szerencsés nyertesnek könnyítünk diákpénztárcáján azzal, hogy egy hétig ingyen lakmározhat a Bárány Kisvendéglőben.

Aktuális körkérdésünk: Jön az Oscar-gála, melyik a kedvenc filmed?

Mai bemutatkozónk Imre Nóra, aki a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar pszichológia szakára jár. A hódmezővásárhelyi lány azt mondta, a kedvenc filmre vonatkozó kérdésünkre nem tud válaszolni, ugyanis sok műfajból szemezget, s mindből van legalább egy-egy, ami nagyon tetszik neki. Meryl Streep személye viszont sokat dob számára egy film megítélésén, ő a kedvenc színésznője.

Hallgatók a rádióban is!

Délután öt és hat óra között az aktuális napi egyetemistánk szerkeszti az All In Party Radio műsorát: öt kedvenc számotokat játsszák le az internetes rádióban! Kattanjatok rá!

Nóra nem követi élőben az Oscar-gálát, utólag szokta elolvasni a díjátadóról szóló híreket, s legtöbbször ez alapján választja ki a következő mozit. Ugyanakkor úgy tippeli, Leonardo DiCaprio - akit az évek alatt már rendesen körbebombáztak szobrocskákkal - idén végre hazaviheti Oscar aranyba foglalt alakját.

Zenelista (tőlük bármi jöhet):

- Red Hot Chili Peppers - Beatles - Coldplay - Radio Head - Michael Jackson

Hallgassátok Hallgatóink zenéit az All In PartyRadio műsorában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.