Sport

Labdarúgás: szurkolói kártya az NB III-as Szeged-Grosicsnál

Labdarúgás: szurkolói kártya az NB III-as Szeged-Grosicsnál

2014. február 27., csütörtök
Labdarúgás: szurkolói kártya az NB III-as Szeged-Grosicsnál
szeged2011_soroksar05_gs

Szurkolói kártyát vezetett be a Szeged 2011-Grosics Akadémia, ezentúl csak ezzel a fényképes igazolvánnyal lehet látogatni a hazai meccseket Gyulán.

A Grosics-akadémia székhelyén, Gyulán tartott sajtótájékoztatót a Szeged 2011-Grosics Akadémia szakmai vezetése, ahol először a négy új játékost mutatta be

Nyilas Elek

vezetőedző. Kiemelte, hogy az újonnan igazolt megtalálták a helyüket a csapatban, és egy kitűnő szériával a tavaszi tizennégy fordulóban ledolgozható a hatpontos hátrány a listavezető Soroksárral szemben. A tavaszi szezontól

Máté Péter

(Zalaegerszegről),

Zelenyánszki László

(a Rákosmentétől),

Bartyik Norbert

(Olaszországból) és egy saját nevelésű, tehetséges fiatal,

Manga Zsolt

is a keret tagja lett. A gárdától távozott

Kis Róbert

, aki az NB II-es Nyíregyházához szerződött,

Csányi Péter

az NB III-as Bajához távozott,

Kalmár Ferenc

szintén a harmadosztályba igazolt tovább,

Borbély Bálint

pedig a Békés megyei I. osztályú Szabadkígyós játékosa lett. Ezután a szurkolói kártyát mutatta be a szakmai stáb. Megtudtuk: a szurkolói kártyát már csütörtökön meg lehet váltani előzetesen Szegeden, a volt Napfény kempingben 15 és 17 óra között, de a gyulai akadémián is. "Személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával regisztráljuk a szurkolót, készül róla egy fénykép, és így kap egy visszavonásig érvényes belépőkártyát, ennek a felmutatásával tud belépőket vásárolni a hazai találkozókra. Ezt a kártyát a bajnoki mérkőzés napján is el tudjuk készíteni. A vendégszurkolók lakcímkártya felmutatásával igazolják majd magukat" - mondta el Tanács Attila technikai igazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.