Közélet

Készül a Botka-lista? + FOTÓK, VIDEÓ

Készül a Botka-lista? + FOTÓK, VIDEÓ

2014. február 17., hétfő
Készül a Botka-lista? + FOTÓK, VIDEÓ
szoroanyag01_gs

A városfejlesztési koncepció ürügyén gyűjt személyes adatokat Szegeden Botka László polgármester. A szegedi Fideszt felháborította a közpénzen készített kiadvány.

Az MSZP-s polgármester által kiküldött levélben a név, a lakcím és a telefonszám mellett aláírást is kér a helyiektől - adta közzé a Hír TV. Arról kérik ki a véleményüket, hogy a következő hétéves uniós ciklus pénzeit mire fordítsák a csongrádi megyeszékhelyen. A kiadványban emellett kiemelik, hogy mi épült az elmúlt években Szegeden. Botka László az Összefogás listáján 6. helyen indul, de polgármesteri indulásáról várhatóan csak a tavaszi országgyűlési választások után dönt.

A szegedi Fidesz úgy reagált: Botka László közpénzen készített kiadványával 12 éve ígérgetett beruházásokról kérdezi a helyieket. A közleményük arra emlékeztet: az MSZP-s polgármester hivatali ideje alatt megötszöröződött a város adóssága, amit a fideszes országgyűlési képviselők munkájának is köszönhetően vállalt át a kormány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.