Bulvár

Italozott barátaival, majd kifosztotta őket a fiatal Szegeden

Italozott barátaival, majd kifosztotta őket a fiatal Szegeden

2014. február 11., kedd
Italozott barátaival, majd kifosztotta őket a fiatal Szegeden

Baráti látogatásnak indult, kifosztás lett a vége a Kereszttöltés utcai iszogatásnak - írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ketten poharazgattak Szegeden egy Kereszttöltés utcai lakásban február 9-én éjszaka. Nem sokkal éjfél előtt csatlakozott a társasághoz

S. Dávid

. Mikor a sértetteket elnyomta az ital, a 19 éves gyanúsított kirámolta a lakást. Eltulajdonított egy táskát a benne lévő kesztyűvel, mobiltelefonnal, okmányokkal és készpénzzel. Elvitte továbbá a lakásból az ott található televíziót, fényképezőgépet és egy Sony típusú mobiltelefont. A sértettek hajnali 4 órakor jelentették az esetet a rendőrségen. Az egyenruhások a bejelentéstől számított 3 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ellene kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók S. Dávidot őrizetbe vették és kezdeményezték az ügyészségen, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.