/

Ismét Csokoládéünnep a Szeged Plázában

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMásodízben ünnepelhetjük a csokoládét a Szeged Plázában. Február nyolcadikán a dóm grillázs makettjét is megcsodálhatják és megkóstolhatják az érdeklődők, ezen kívül csokoládékaszinó és koncertek is várják a csoki szerelmeseit.

A boldogsághoz három dolog kell: csoki, csoki… és még egy kis csoki! Aki így gondolja, annak február 8-án a Szeged Plázában a helye! Több száz kilogramm csoki várja az érdeklődőket, hazánk minden tájáról érkeznek neves csokoládékészítő-mesterek a legízletesebb különlegességeiket bemutatva és kóstoltatva.

Megalapítják a Szegedi Csokoládé Köztársaságot, lesz csoki gyurma játszóház, sőt csokoládékészítő mesterré is válhat bárki. Az édességek kedvelőit csokifaló verseny is várja, és színvonalas színpadi műsorral is gondoskodnak a szervezők a jó hangulatról. A Csokoládéünnepen fellép az Alma Együttes, Varga Viktor és Cinthia Dictátor, valamint Takács Nikolas is.

A II. Csokoládéünnep legízletesebb csokoládéi mellé természetesen kuponakció is dukál! A Szeged Plaza üzletei csak erre az alkalomra készülve különleges, extra akciókkal kedveskednek a II. Szeged Plaza Csokoládéünnepre látogatók részére, a kuponokat ITT lehet letölteni.

A programokról további információk a Szeged Pláza oldalán, illetve a Facebook-on találhatók.

csokiunnep

Default thumbnail
Előző sztori

Ferenc pápa: az egyház elképzelhetetlen szerzetesnők nélkül

Következő sztori

Megtartotta kampánynyitó nagygyűlését Szegeden a 2. számú választókerület Fidesz-stábja + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek