Közélet

Ismét Csokoládéünnep a Szeged Plázában

Ismét Csokoládéünnep a Szeged Plázában

2014. február 2., vasárnap
Ismét Csokoládéünnep a Szeged Plázában
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Másodízben ünnepelhetjük a csokoládét a Szeged Plázában. Február nyolcadikán a dóm grillázs makettjét is megcsodálhatják és megkóstolhatják az érdeklődők, ezen kívül csokoládékaszinó és koncertek is várják a csoki szerelmeseit.

A boldogsághoz három dolog kell: csoki, csoki… és még egy kis csoki! Aki így gondolja, annak február 8-án a Szeged Plázában a helye! Több száz kilogramm csoki várja az érdeklődőket, hazánk minden tájáról érkeznek neves csokoládékészítő-mesterek a legízletesebb különlegességeiket bemutatva és kóstoltatva. Megalapítják a Szegedi Csokoládé Köztársaságot, lesz csoki gyurma játszóház, sőt csokoládékészítő mesterré is válhat bárki. Az édességek kedvelőit csokifaló verseny is várja, és színvonalas színpadi műsorral is gondoskodnak a szervezők a jó hangulatról. A Csokoládéünnepen fellép az Alma Együttes, Varga Viktor és Cinthia Dictátor, valamint Takács Nikolas is. A II. Csokoládéünnep legízletesebb csokoládéi mellé természetesen kuponakció is dukál! A Szeged Plaza üzletei csak erre az alkalomra készülve különleges, extra akciókkal kedveskednek a II. Szeged Plaza Csokoládéünnepre látogatók részére, a kuponokat

ITT

lehet letölteni. A programokról további információk a Szeged Pláza oldalán, illetve a

Facebook-on

találhatók.

csokiunnep

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.