Közélet

A Telin TV-ből üzentek egymásnak a szegedi szerelmesek + VIDEÓ

A Telin TV-ből üzentek egymásnak a szegedi szerelmesek + VIDEÓ

2014. február 15., szombat
A Telin TV-ből üzentek egymásnak a szegedi szerelmesek + VIDEÓ

Volt, aki héliumos lufival kívánt boldog Valentin-napot, míg más egy eszperente vers elszavalásával üzent párjának. A Telin TV Ámor szolgálatába állt, és lehetőséget adott a szerelmeseknek, hogy a kamerába vallja meg igaz érzéseit.

Bevállalós, vicces, kreatív párok számára nyújtott lehetőséget a Telin Televízió arra, hogy különleges módon fejezhessék ki érzéseiket a másik iránt. Valentin-nap alkalmából eszperente verssel is készültek, volt, aki felidézte az első randevút, míg más héliumos lufit beszívva énekelt el egy dalt. Az egyedülállóak védelmében is kiállt a videó egyik szereplője: nekik azt üzente, hogy ne csüggedjenek, hiszen a szerelem nem beidőzíthető, előbb vagy utóbb őket is megtalálja a boldogság! Tekintse meg a Telin TV különleges, Valentin-napi műsorát! http://youtu.be/SG2z__K8wg8

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.