/

Megszületett az egyezség a 2014-es szegedi költségvetésről!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kozgyules21_gsMegszületett a megállapodás a polgármester és a Fidesz-KDNP-frakció között Szeged 2014-es költségvetésével kapcsolatban – több mint 500 milliós átcsoportosításról szavazhatnak a képviselők a pénteki, rendkívüli közgyűlésen.

Információink szerint délelőtt 11 órakor fogadta Botka László polgármester a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjét, Bohács Zsoltot, hogy a pénteki rendkívüli közgyűlés előtt egyeztessenek a jobboldali költségvetés-módosítási javaslatról. Felkerestük Hüvös László tanácsnokot, aki az előző közgyűlésen beterjesztette az 1,2 milliárdos átcsoportosítást tartalmazó indítványt.

“Megszületett a megállapodás a 2014-es költségvetést illetően a frakciónk és a polgármester között. Több mint 500 milliós változtatásokat tartalmazó módosító javaslat kerül pénteken a közgyűlés elé. A társaságok működési támogatásaiból engedtünk mi, és a fejlesztési célok megtartását preferáltuk, így több jut útrekonstrukcióra, közterület-felújításra. A hivatal még dolgozik a korrekciókon, így ma este folyamán fogom benyújtani a módosítót, akkor került fel majd a város weboldalára” – mondta el portálunknak Hüvös László. A költségvetésről az önkormányzati képviselők a február 21-i közgyűlésen szavaznak majd.

Előző sztori

A Belügyminiszter gratulált Mórahalomnak

Következő sztori

A vetélés kockázata életmódváltással csökkenthető