Közélet

Megszületett az egyezség a 2014-es szegedi költségvetésről!

Megszületett az egyezség a 2014-es szegedi költségvetésről!

2014. február 20., csütörtök
Megszületett az egyezség a 2014-es szegedi költségvetésről!
kozgyules21_gs

Megszületett a megállapodás a polgármester és a Fidesz-KDNP-frakció között Szeged 2014-es költségvetésével kapcsolatban - több mint 500 milliós átcsoportosításról szavazhatnak a képviselők a pénteki, rendkívüli közgyűlésen.

Információink szerint délelőtt 11 órakor fogadta

Botka László

polgármester a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjét,

Bohács Zsoltot

, hogy a pénteki rendkívüli közgyűlés előtt egyeztessenek a jobboldali költségvetés-módosítási javaslatról. Felkerestük

Hüvös László

tanácsnokot, aki

az előző közgyűlésen

beterjesztette az 1,2 milliárdos átcsoportosítást tartalmazó indítványt. "Megszületett a megállapodás a 2014-es költségvetést illetően a frakciónk és a polgármester között. Több mint 500 milliós változtatásokat tartalmazó módosító javaslat kerül pénteken a közgyűlés elé. A társaságok működési támogatásaiból engedtünk mi, és a fejlesztési célok megtartását preferáltuk, így több jut útrekonstrukcióra, közterület-felújításra. A hivatal még dolgozik a korrekciókon, így ma este folyamán fogom benyújtani a módosítót, akkor került fel majd a város weboldalára" - mondta el portálunknak Hüvös László. A költségvetésről az önkormányzati képviselők a február 21-i közgyűlésen szavaznak majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.