/

Több embert is megmentettek a fagyástól a rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Öt esetben alkalmaztak biztonsági intézkedést a vásárhelyi rendőrök az elmúlt napokban – írja a police.hu.

Január 25-én, 19 óra 25 perckor a mindszenti Szent László utcából érkezett bejelentés arról, hogy egy erősen ittas ember a hóban fekszik. A Mindszenti Rendőrőrs járőrei megpróbálták felállítani a férfit, de folyamatosan összecsuklott. A fagy miatt autóba ültették és átadták feleségének. Néhány perccel később a hódmezővásárhelyi Szabadság téren kiabált egy lenge öltözetű nő. A 40 éves asszony családi problémái miatt szitkozódott az utcán. A rendőrök hazavitték a férjéhez.

Ugyanazon a napon 23 óra 30 perckor a vasútállomást ellenőrizték a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei. Ott egy 36 éves férfit találtak. Elmondta, hogy nagyon fázik, de nincs hová mennie. A rendőrök a vásárhelyi hajléktalanszállóra vitték.

Két nap alatt kétszer is biztonságba helyeztek egy 60 éves hajléktalan nőt a vásárhelyi járőrök. 2014. január 26-án 0 óra 10 perckor az egyik nagy áruház parkolójában egy padon fekve találtak rá. Egy nappal később a helyi buszállomáson aludt szintén egy padon. A rendőrök mindkét alkalommal elvitték a hajléktalanszállóra.

Előző sztori

Gerendákat lopott, begyújtott volna

Következő sztori

Bontják a szegedi partfalat – Artúr is elbúcsúzott a kalapos hölgytől + FOTÓK, VIDEÓ