Rácz Tibor: A hatalomvágy vezérli a baloldalt, a Jobbik a valós alternatíva

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

jobbik01_vaLeegyszerűsödött a baloldali összefogással a választópolgárok dolga, aki valódi változást akar, a Jobbikra szavaz – jelentette ki Rácz Tibor. A jobbikos országgyűlési képviselőjelölt úgy látja, a Fidesz és az MSZP egyaránt visszaélt a választópolgárok bizalmával.

„A vesztes csapaton ne változtass elvét követte a baloldal az ellenzéki összefogással” – jelentette ki Rácz Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje sajtótájékoztatóján, így szerinte aki kormány- és korszakváltást akar, a Jobbikra szavaz. „Az új összefogásuk mottója lehetne az is, hogy együtt az elmúlt 24 év vagy a bukott baloldal. Színjáték volt minden politikusoktól az őszödi beszéd erkölcsi szintjétől történt elrugaszkodás, meglátásunk szerint ismét a hazugság koalíciója jött létre” – közölte Rácz Tibor.

A jobbikos politikus szerint korszakváltásra az országban így nem képesek, de még a baloldalon sem sikerült megújulniuk. Emlékeztetett, a Jobbik korábban is azt vallotta, hogy a baloldalon nincs megújulás, nem nyújtanak alternatívát, és programjuk sincs, pusztán a hatalomvágy vezérli őket. „A három pártelnök nem külön identitás, hanem három az egyben, akinek az egyik szimpatikus, megkapja mellé a másik kettőt is” – jegyezte meg.

Rácz úgy látja, az ellenzéki összefogás megkönnyíti a választópolgárok dolgát, hiszen akinek a jelenlegi rendszer tetszik, a Fideszre voksolhat, akinek az előző kurzus szimpatikusabb, visszaszavazhatja a nyolc évig kormányon levő csapatot. „Akinek mindkettőből elege lett, szavazhat a Jobbikra, arra az erőre, ami valódi változást, korszakváltást hozhat” – szögezte le, hozzátéve, hogy a Fidesz és az MSZP egymás komplementerei, s lejárt az idejük. A Fidesz eddig 8 évet, míg a baloldal 12 esztendőt kapott az emberek bizalmából, de Rácz szerint visszaéltek a választók bizalmával.

Előző sztori

A szegedi csodaszarvas pihenni vonul, de év végén visszatér + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

A kormány gazdaságpolitikájáról szólt a legtöbb hír decemberben

Legutóbbi hasonló cikkek