Közélet

Már Elfújta a szél-jegyekért ostromolják a pénztárat

Már Elfújta a szél-jegyekért ostromolják a pénztárat

2014. január 27., hétfő
Már Elfújta a szél-jegyekért ostromolják a pénztárat
haute couture

A musical manapság a legnépszerűbb színházi műfaj. Miután a Mamma Mia! produkcióra már elfogyott az összes jegy, a nézők az Elfújta a szélre kezdték el kapkodni a belépőket. A tavalyi év legnagyobb sikere volt a Szegedi Szabadtérin a világhírű, szerelmi-történelmi opuszból színre vitt darab. Idén új formában, új szereplőkkel láthatjuk.

Tagadhatatlan, hogy a musical manapság a legnépszerűbb színházi műfaj. A Szegedi Szabadtéri Játékok két produkciót is kínál ebben nézőinek. A Mamma Mia! soha nem látott gyorsasággal döntött eladási rekordokat, ám a másik idei musical, az Elfújta a szél is megközelítette már ezt az eredményt. Az előadás a Budapesti Operettszínházból érkezik Szegedre. A rendező,

Somogyi Szilárd

elárulta, hogy Scarlett visszatérése a jövő nyáron tartogat igazi meglepetéseket. Többek közt fekete szereplők is fellépnek majd az előadásban. Érdekesség, hogy új karakterek jelennek meg a tavaly nyári bemutatóhoz képest. Scarlett édesanyja, Ellen, testvére, Suellen, a dadája, a komornyik Taráról, Pork, a szolgáló, szintén a birtokról, és Jack is helyet kaptak a darabban. Így tovább gazdagítják és színesítik az Elfújta a szél történetét. Aki látta idén az előadást, nem bánja meg, ha újra jegyet vált rá, új élményekkel fog gazdagodni. Az Operettszínház vendégjátékaként kerül színre egy másik örökzöld történet, A Csárdáskirálynő is. Kerényi Miklós Gábor igazgató vérbeli operettet ígér. Izgalmas, színes, lenyűgöző produkciót terveznek. A történet az első világháború idején játszódik, és mivel idén van a világégés 100 éves évfordulója, ezt az alkotók kiemelik majd. Hatalmas kétfejű sas lesz a díszletünk háttere, ebben jelenik meg az Orfeum, a hercegi palota és a szálloda enteriőrje. A látványosság mellett persze a slágerek sikeres megszólaltatása, emlékezetes interpretálása is céljuk lesz. A Csárdáskirálynőre már 3300, az Elfújta a szélre pedig már 4100 forintért is lehet szóló jegyet venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.