Sport

Labdarúgás: Végh Ariel visszatér Orosházára?

Labdarúgás: Végh Ariel visszatér Orosházára?

2014. január 12., vasárnap
Labdarúgás: Végh Ariel visszatér Orosházára?
veghariel_tisza_volan-utc_mj-05

Pénteken megkezdte a felkészülést az Orosháza FC NB III-as labdarúgó csapata is a tavaszi idényre. Az első összejövetelen a klub vezetése megyénket érintő két személyi változást is bejelentett.

Az NB III Közép csoportjában a 9. helyen telelő hazaiak keretébe nagy valószínűséggel visszatér a nyáron éppen Orosházáról az UTC csapatához igazolt

Végh Ariel

. Az érkezést támaszthatja alá az is, hogy az orosháziak már fel is bontották az ősszel hasonló poszton szerepelt

Nyéki Balázs

szerződését. A másik személyi változás

Pénzváltó Bencét

érinti. A nyáron a Tisza Volántól fél évre kölcsönbe érkezett játékos szolgálataira a folytatásban már nem tartanak igényt a Békés megyeiek, így a játékos visszatérhet korábbi csapatához. Szintén ezen az összejövetelen jelentették be, hogy az idén nem kerül megrendezésre a hagyományos Gyopáros Kupa teremlabdarúgó torna, amelyen a korábbi években több Csongrád megyei gárda is részt vett. A teremtorna helyett az orosháziak az utánpótlás bázisukon megépült műfüves pálya adta lehetőségeket kihasználva inkább nagypályás edzőmérkőzésekkel készülnek a tavaszi idényre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.